Laptop ssd sorunu
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Günaydın, sorun olmaz, hızları da aynıymış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi bi marka için rahat olsun ,monsterın hangi serisini aldınız
Rtx 2070 olan modeli varda ssd sivi temasi var illa degistirelim diyorlar
Samsung p9a 6500 mu ne bunun okuma hizi
4500 tl
Crusal 2300 tl diyo 1 tb 3500
Benim laptop 3500 destekliyor yani gereksiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 21 Kasım 2023; 16:55:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Aldik bakalim :D elimizde patlamaz umarim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 21 Kasım 2023; 20:17:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun samsung daha iyi tabi güle güle kullanın,benim merak ettiğim bi şey var tulpar t7 aldım geçen hafta rtx4060 var i7 13700 h ve ddr4 32 gb ram taktırdım 45 bine mal oldu. Zaten pcyi almadan önce msi asus falan bakıyordum ama onlar daha pahalı diye bunu aldım.Bi de servisten ve bakımdan dolayı tercih ettim. Sizce pc 2 sene sapıtır mı yani donanım arızası yanma vs. ile karşılaşır mıyım.Çünkü bi çok yerde hep monsterın ucuz malzeme kullandıklarını okudum şikayetler bu yöndeydi merak ettim o yüzden
Eskiden ekran karti yaniyordu monsterin artik o sorun bitti diye biliyorum
Evet kullandiklari kasa ucuz aslinda 4070 te semruk modelini gorduysen o kaliteli gibi geldi
Onun disinda senin kullandigi kasa var bendede sanirim ayni malzeme
Sikinti olmadi keske benim aldigim zaman alsaymisin mekanik klavyeli model benimki
Bende sirf klavyesinden ve kasanin seklini begendigim icin aldim
Eksileri fazla isinabiliyor kasma yapiyor bakimini yaptirmazsan isinmaya bagli bazi yerlerde erime yapabiliyor klavyede mesela dikkatli bakarsan gorursun izleri
Artik bu klavyeyi kullanmiyor o uzucu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Semrukları gördüm ama çok pahalı , sen ne zaman aldın hacı bunu evet aynı kasa klavyem çok dandik dediğin gibi. Bakımını yaptırırım her zmaan zaten her elektronik aleti temiz kullanan biriyim inşallah sıkıntı çıkarmaz ya 45 lira verdim
Monster servis hakkinda
Sivi temasli diyince yenisini taktirdim jager alkol dokulmus klavyeye icine sizmis 1 aydir kullaniyordum heralde boyle
Bunada illa degistirin sivi temasi var bozar dediler bunda birsey goremedim
Cok israr etriler suan taktim bi problem olmadi
Hadi diyerinde bariz bisey varda oda calisiyordu yani
Temizlense sikinti olmazida neyse
Bana biraz gereksiz masraf cikardilar gibi
Esas klavye bozuktuda neyse ileride oksitlenme olur dediler gozum korktu
Ssd hakkinda gorusunuzu almak istiyorum gorunurde birsey gok mavi ekran vermedi cihaz darbeye bagli 1 kere donma yapti bastan baslayinca sikinti olmadi
Darbe dedigim kasaya yumruk attim dondu pc acaba ne olmus olabilir bilmiyorum
Sadece tek sorun bastan baslattigimda cihaz monster logosunda kaliyor bu herkesde boyleyse birsey diyemem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Kasım 2023; 3:15:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X