Şimdi Ara

Laptop söktüm yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar laptopun garantisi doldu ve ısınma sorunu çok fazlaydı. Bende internette bulduğum videoyla laptopu söktüm. Geri topladım ancak şuan fan çalışmıyor acaba atladığım birşey mi oldu. Bir de ram miktarı 8gb şuan 4gb gösteriyor. Ramler yakında olduğu için yerlerini değiştirdim ancak yine 4 gösteriyor. Yardım edin lütfen.

Edit: Ramleri hallettim arkadaşlar. Şuan fan çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenobi Obi Wan -- 19 Şubat 2015; 0:28:10 >

• Fan çalışmadığını neye dayanarak söylüyorsunuz cihaz kapanıyor mu yoksa siz mi hissedemiyorsunuz ? ayrıca Cihazın kapağını açıp ram ve fan ı rahat göreceğimiz şekilde fotoğraflar ve paylaşırsanız yardımcı olabiliriz
  • kablosunu takmamış olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: svskrt

Fan çalışmadığını neye dayanarak söylüyorsunuz cihaz kapanıyor mu yoksa siz mi hissedemiyorsunuz ? ayrıca Cihazın kapağını açıp ram ve fan ı rahat göreceğimiz şekilde fotoğraflar ve paylaşırsanız yardımcı olabiliriz

Hocam kapağı açınca fan biraz gözüküyor. Hiç dönmüyor . Acaba geri takarken birşey mi unuttum. Tekrar fana ulaşmam için komple sökmem gerekecek çünkü
  • Fan çalışmasa belirli sıcaklığa gelince pc kendini kapatır diyelim ki fan bozuk calısmıyor,acılıs da hata da verir bunların hiçbirini sizin pc yapmıyor sayalım,fanın güç kablosu var küçük soket şeklinde olur onu cıkarmıs olabılırsınız yada fön makinası tuttuysanız veya fanı el gücüyle veya fön makinası gücüyle hızlı şekilde ve tersine dönmesini sağladıysanız bozmuş olma ihtimali çok yüksek
  • quote:

Fan çalışmasa belirli sıcaklığa gelince pc kendini kapatır diyelim ki fan bozuk calısmıyor,acılıs da hata da verir bunların hiçbirini sizin pc yapmıyor sayalım,fanın güç kablosu var küçük soket şeklinde olur onu cıkarmıs olabılırsınız yada fön makinası tuttuysanız veya fanı el gücüyle veya fön makinası gücüyle hızlı şekilde ve tersine dönmesini sağladıysanız bozmuş olma ihtimali çok yüksek

Hocam şuan tekrar söktüm evet kablo yerinde çıkmış. Ancak laptopu açtığımda fan dönüyor windows yazısından sonra duruyor şuan. Sizce ne olabilir. Yük altında olunca mı çalışır fan
  • Kullandığın cihazı bilmediğim için kesin birşey söylemem mümkün değil ancak sana ipuçları verebilirim normal şartlarda fan soketini yanlış takma durumu yoktur çünkü çoğunun ucunda yanlış takılmayı önleyici dişler var ancak eski cihazlarda sadece soket üstünde iki delik oluyor eğer doğru taktığından eminsen oyun veya film açarsan fanların durumunu anlayabilirsin bir kontrol et sonucu bize bildir kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bidaha dene dikkatli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kullandığın cihazı bilmediğim için kesin birşey söylemem mümkün değil ancak sana ipuçları verebilirim normal şartlarda fan soketini yanlış takma durumu yoktur çünkü çoğunun ucunda yanlış takılmayı önleyici dişler var ancak eski cihazlarda sadece soket üstünde iki delik oluyor eğer doğru taktığından eminsen oyun veya film açarsan fanların durumunu anlayabilirsin bir kontrol et sonucu bize bildir kolay gelsin

Evet hocam sorun çözüldü oyun açınca fanlar çalışıyor. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
  • Rica ederim iyi forumlar...
  • VALLA BİLMİYORUM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.