Şimdi Ara

LapTop Sahıplerı bır bakın (cd yazma ıslevı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshıba Tecra S1 sahıbıyım ve ılk kez bır cd yazma ıhtıyacı duydum. Ancak bunun ıcın kullanılan programda sorunla karsılastım. Sanırım Auto Grabber programı ve Drag'n Drop CD-DVD ıle bu ıs gorulecek. Zıra Nero yuklememe ragmen toshıba surucusunu bır turlu gormedı ve verılerımı ımage drıve olarak kaydetmekten ılerı gıdemedı. bahsettıgım programı kullanmak ısredıgımde ne Next ne HP ne de verbatım bos medyaların hıcbırını gormuyr ve ıslem yapmıyor. Is okumaya gelınce sorun yok ama yazma ıslemını sızler bu programla mı yapıyorsunuz? baska programlar var mı? ve hangı medyayı secıyorsunuz?

• sen ne zaman lap top sahibi oldun yaw ben nero ile yazıom hiç bi sorun da olmuo. sorun çıkardığında kaldırıp yeniden yüklüom bence sen yazmada hata yapıon
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorphene -- 14 Ocak 2006 0:40:20 >
  • +1 sürücüleri yüklemek sorunu çözmezse cd sürücün arızalı olabilir, servise götür, progam değiştirmek bir sonuç vermez gibime geliyor
    quote:

Orjinalden alıntı: digitalphreak

NERO SÜRÜCÜNÜ GÖRMEDİ İSE KALDIRIP YENİDEN KUMAYI DENE VEYA FARKLI BİR VERSİYONUNU KUR.GÖRMEMESİ İMKANSIZ GİBİ BİRŞEY.NEREDEYSE 1000 TANE NOTEBOOKA NERO KURDUM GÖRMEYEN OLMADI.
  • Tamamdır dedıklerınızı bı uygulayım olmazsa kafalarına patlatırım artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: angora_s

sen ne zaman lap top sahibi oldun yaw ben nero ile yazıom hiç bi sorun da olmuo. sorun çıkardığında kaldırıp yeniden yüklüom bence sen yazmada hata yapıon

Yaw almıstık bı ara abıme hevesle ooole duruyodu LCD alacagım elımdekı monıtorude bırısıne verdım o yuzden bu dızustumudur dızaltımı ıdare edıyorum napııım Bu arada gulmeyın ama sımdı hatırladım; abıme cıhazı almadan once ısıne yaramaz dıye ben opsıyonel bazı ozellıklerden kısmıstım yanı bu cıhazın wrıter ozellıgı yok 8 aıdır ıhtıyac duymamısım evımdekı sıstemden.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorphene -- 14 Ocak 2006 0:35:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kendı modemı mı kullanma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: digitalphreak

o da güzel walla.
    neyse sorunu çözmene sevindim.

Bende dıyorum neden nero ımage drıve gosterıyo dıye
  • LCD yi onun için mi istemiştin. demek ki eski küsküydü ben sana dedim yazmayı bilmion die haber ver yardım edeyim sana
  • Arkadaşlar biraz ayıp bu bi sürü programın arasında biliyorum ama ben NORMAL BİR BİÇİMDE XP DEN DOSYALARI CD YE YAZ YOLUYLA yazıyorum hehe!!!

ne yapayım böyle alışmışım ama neroyu kullanmadımmı tabiki kullandım. Ama şu an kullanmıyorum!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: angora_s

LCD yi onun için mi istemiştin. demek ki eski küsküydü ben sana dedim yazmayı bilmion die haber ver yardım edeyim sana

Biraz oyun biraz iş olcak tabiii. Bu arada yardım et bakalım nasıl olucaksa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.