Şimdi Ara

laptop problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim laptopda 1haftaya kadar bişe yoktu 2 3 gündür laptopa bişey oldu laptop ısınmıyor dokunuyorum altına falan normal eskiden laptop kapanıyordu o zaman çok sıcak oluyordu falan bu sefer gene kapanıyor ama laptop sıcak degil fan deli gibi çalışıyor ses çıkartıyor sonra oyun oynarken kapanıyor.Fanını temizledim. Gene aynı problem batarya bitik bu arada ondan mı fan tozlandı dicem yeni temizlettik fanmı gidici termal macun mu? sorun ne beyler bi yardım edin?

• ladiklimertca L kullanıcısına yanıt
    Sistemi güvenli modda açın saatlerce kullanın kapanma gibi sorun olmayacaktır. birde batarya çıkartıp orjinal şarj aleti bağlayıp denedinizmi?
  • denedim şuan orjinal sarj aletinde bügün degişti şimdide fan hiç ses çıkartmıyor ısınmaya başladıd yavaştan gene kapanıyor
  • Termal macunu iyi surmemissiniz ondan olabilir bide google amcadan speet fan indir bi s.s deleri buraya atda bi bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc yeni açıyorum 20dk sonra bu hali alıyor hiçbir program açık olmamasına ragmen oyun açınca felaket oluyor
     laptop problemi
    2. yarım saat sonrada böyle oluyor sonra kapanıyor
     laptop problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladiklimertca -- 22 Şubat 2014; 15:15:36 >

• AMD HASTASI 044 kullanıcısına yanıt
    gösterdim kardeş napmalıyım
    Sakin pc yi acma biliyorsan dediklerimi aynen uygula
    Öncelikle laptop icin anlatacam
    Laptobun arkasindaki eger kesik buyup bir kapak varsa onu sök
    Karsina bir fan gelecek o fani temizle en onemlisi izgara var baZilari altin renginde bazilari gri renginde
    Onu sök laboda onu bir guzel ilk once sicak suda sonrada soguk suda sabunla bir yika sabun sivi sabun olsun sonra o sabunlu haline bbide dis fircasi ile yika yalniz dis fircasi kullanmadiginiz dis fircasi olsun ozellikle o macun kalintilarini temizle bitane macun kalinti kalmasin
    Sonra sac kurutma makonasiyla iyice kurut her delige bak su kalmasin iyice kurutdukdan sonra temiz bir macun bul ha bu arada islemci ve ekran kartinin uzerindeki macun kalintisini bir pecete ile temizle ondan sonra macunu izgaranin o yerlerine sur aman ne cok sur nede az ortasi isde

Ondan sonra topla laptobu ve dereceye bak benim tosiba sataline l300 beni birgun ugrastirdi ve ugrastigima degdiderece 85 den 40 dereceye dusdu 40 da en yuksek sicaklik ona gore anlatdiklarimi harfiylen uygularsan sende dereceye bakip sasarsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Asus notebook Wifi problemi
    4 yıl önce açıldı
    Laptop Bataryası Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AMD HASTASI 044 kullanıcısına yanıt
    pc içini açamam aspire 5541g açmak çok zahmetli ve ben hiç laptop için açmadım en iyi bir bilgisyarcıya göstereyim bir bilgsayarcıya yollasam ne kadar tutar
     laptop problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladiklimertca -- 22 Şubat 2014; 16:31:57 >
    Adiyaman yada istanbulda olsaydin ben yapardim hic bilgisayarcilara gitmeye gerek kalmazdi ama o bilgisayarcin tadik biri olsun

• saol eyw genede neyse götüreyim 1ay önce götürmüştüm daha bozulmasına canım sıkıldı bu ne ya neyse haledicem artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.