Şimdi Ara

Laptop prize takılıyken anlık olarak ekran kapanıp açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gün önce laptoptaki bir programı denetim masasından kaldırmaya çalışırken bilgisayar dondu ve ben de maalesef güç tuşuna uzun basarak zorla kapattım o günden beri bilgisayarı prize takılıyken sürekli anlık olarak ekran kapanıp açılıyor ve bir de RGBli kablolu faremin ışıkları da yanıp sönüyor
    Laptop şarjda değilken asla böyle bir sorun olmuyor sadece prize takılıyken oluyor ben de bu yüzden sorunun donanımsal bir şey olduğunu düşünmüyorum kendim yapabilirim gibi geliyor

Servise en son çare göndermek istiyorum lütfen yardım edin ne yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geldegdon -- 25 Ekim 2025; 3:37:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arama kutusuna cmd yazın.
    Arama sonuçlarında Komut İstemi'ne sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştır'ı seçin.
    Onay veya yönetici parolası istenirse, parolayı yazın veya İzin Ver'e tıklayın.
    Komut İstemi penceresinde aşağıdaki komutu yazın ve Enter tuşuna basın. Komut işleminin tamamlanması birkaç dakika sürebilir.
    DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
    Bu kodu yazıp Enter tuşuna basın bitmesini bekleyin.
    sfc /scannow
    Bu kodu da yazıp Enter tuşuna basın bitmesini bekleyin sorununuz büyük olasılıkla çözüme ulaşacaktır...
    winget upgrade --all

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 25 Ekim 2025; 21:37:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • franklinda F kullanıcısına yanıt

hocam pc kendi kendine düzeldi yine de yapayım mı bunu faydası olur mu bi daha bozulur diye korkuyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    SanDisk Ultra 3D NVMe (250 GB)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.