Şimdi Ara

laptop pil göstergesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

laptop ımın pil göstergesi çalışmıyor !

%100 tam dolu görünüyor ancak hiç değişmiyor şarj ın ne kadar kaldığını göremiyorum sürekli olarak %100 gösteriyor.Şarj bitincede pat diye kapanıyor

Büyük ihtimalle yazılımsal bi problem ancak bu pil göstergesi yazılımını nasıl güncelleştireceğimi bilmiyorum

yardımlarını bekliyorum

• yeniden başlatın bilgisayarı. eğer olmazsa bilgisayarı kapatın sonra bataryayı sökün sonra takın. tabii sökülen bataryalardansa. aksi takdirde yani kolayca sökülemeyen batarya ise dikkat edin derim.
  • Pil göstergesi çalışmıyor değil pil ölmuş yeni pille denerseniz farkediceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptopı alalı 1 yıl oldu arkadaşlar pilin bu kadar erken ölmesi normal mi?
  • pil mokoko yeni bir ile deneyin sorun çözülür
  • söylediğimi denedinizmi?
  • söylediğinizi denemedim çünkü bilgisayarım garanti kapsamında içini açmak istemiyorum alalı yaklaşık 1 yıl oldu 1 yılda pilin ölmesi şaşırtıcı gerçekten ben pek hoyrat kullanmadım ama bakalım olmadı garantiye götüreceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtakz -- 15 Ağustos 2015; 0:14:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop şarj sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Şarjlı pil ve voltaj
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mrtakz M kullanıcısına yanıt
    demekki kolayca sökülemeyen bataryalardan. öyle anladım. çünkü benimde bir ara oldu. sorun buna benzemezsede. yani benim pil göstergesinin üzerinde çarpı işareti vardı. çıkarıp taktım düzelmişti. onun için önermiştim. umarım başka arkadaşlar yardımcı olur. kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 15 Ağustos 2015; 13:25:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.