Şimdi Ara

LAPTOP OYUNA GİRİNCE KAPANIYOR AÇIKLAMA İÇERİDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 1 haftadır bu sorun ile karşılaşıyorum ve geçici çözümü buldum. Fakat kalıcı bir çözüm bulmama yardım olabilecekler var ise yardımlarını bekliyorum. Şöyle anlatayım ..

İlk Önce DELL INSPERION 7537 Laptopa sahibim. 6 senedir kullanıyorum ve oynadığım oyunlar ve kullandığım programlar bellidir. RUST , CS GO, SOLIDWORKS,AUTOCAD. Laptopun bataryası bozuldu ilk önce çok hızlı dolup çok hızlı sarjı bitmeye başladı daha sonra ise dolmamaya başladı %1 gözüküyordu sürekli ve bu problemi yaşamaya o zaman başladım.

Son 1 haftadır oyunu açınca veya oyuna bağlandıkdan bir süre sonra (Rust çok fazla zorladığı için CSGO da denedim aynı sorunu veriyor) Laptop Kendini kapatıyor. Doğal olarak batarya bozulduğu için bundan kaynaklı bir problem olabiceğini düşünüp bataryayı çıkarıp sadece prize takılı bir şekilde kullandım ve aynı problem devam etti. İnternetten pek çok şey okudum WİNDOWS 10 Kurulu tüm güncelleştirmeler ve driverlar güncel

Laptopun ısındığına dair yorumlar okudum ekstra laptop soğutucu standım var.

Termal Macun sürdüm. İçini temizledim. Isı ile ilgili bir problem gözlemlerime bakarak yok. Sistem boştayken 35-40 C de- Oyunda iken 65-70 C ye bazen 75C ye kadar çıkıyor.

Geçici çözümü şöyle buldum. Güç seçeneklerinden İşlemci durumunu %80'e kadar düşürdüm ve artık kapanmıyor. Fakat Performans olarak oyunlarda veya Çizim yaparken AUTOCAD veya SOLIDWORKS'de performans olarak bir düşüş yaşadım doğal olarak. 2.46Ghzde PC çalışırken %80'e çektiğim için 1.29 Ghz'e düşüyor. Ben bu sorunu bataryam bozuldukdan sonra yaşamaya başladım. Bana kalıcı bir çözüm lazım eski performansına döndürmem için.

• Arkadaşın yazdığı sorun ve yaptığı işlemleri bende yaptım. Sadece işlemci hızını düşürmedim. Yine kapanmaya devam ediyor. Bu konuda yardım edebilir misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci fanı tam oturmamış olabilir oyun acılınca laptop komple kapanıyor mu yoksa sadece oyun mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince PC kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.