Şimdi Ara

laptop önerisi çıldırmak üzereyimm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uzun süredir bir laptop arayışı içindeyim hala karar vermiş degilim laptop un 17.3'' olması çok önemli küçük laptop kullanamıyorum 17-CD0014NT bu laptop a şu an çok yakınım eksi ve artı yönlerini araştırdım ekran kartı max q degil 4 gb gtx 1650 ekran kartı var, ram 8GB düşük ama aldıktan sonra bi 8GB daha alırım işlemci i7 9750 2,6gz

demem o ki tavsiye edebileceginiz bir laptop var mı ? 17-CD0014NT bu laptop işimi fazlasıyla görür mü ?

İADE Garantisi diye bişeyler dönüyo açıklayabilecek olan varmı bir de ayrıyeten hp nin 2. hp ürününe indirim yaptıgını duydum 1. ürünü müşteri hizmetlerine kayıt ettirip 2. için randevu alınıyormus forumda gördüğümü yazıyorum ekstra bi indirimde ordan olur diye tahmin ediyorum bilgilerinizi bekliyorum kolay gelsin

• Kullanım amacınız ne ve ürünlerin linkini ekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doken -- 13 Şubat 2020; 17:42:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kullanım oyun için olucak ve uzun vadede, eski laptop umu 9 senedir kullanıyorum oda hp ve memnunum hp den bu ikisi arasında kaldım ama ikinci linkteki çok pahalı geliyo şu an ilki tercih edebilirim

• sseyfooo S kullanıcısına yanıt
    oyun içinse ve bütçeniz varsa 1660ti olan modeli tercih etmelisiniz AAA oyunlar oynamyacaksanız 1650 olan model sizi üzmeyecektir

eğer ryzen işlemicili kullanırım diyorsanız 120 hz ve 17.3 ekran bu model var

15.6 ekran kullanırım diyorsanız asus rog olarak bu model var 1660ti ekran kartlı indirimle 6800 civarına düşüyor arada

HP iade kampanyası içindehttps://forum.donanimhaber.com/eski-hp-si-olup-yeni-bir-hp-alacak-kullaniciya-480tl-ye-kadar-para-iadesi-kampanyasi--116696103-77#141585719 bu başlığa bakabilirsiniz kod lazımsa çek satışta satan arkadaşlar vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doken -- 13 Şubat 2020; 17:52:9 >

• 1gh0st 1 kullanıcısına yanıt
    bu siteyi ilk defa görüyorum daha önce sipariş verdiniz mi ne kadar güvenli ? sipariş versek hangi ülkeden gelicek ne kadar sürüyo ?
  • sseyfooo S kullanıcısına yanıt
    newegg amazon kadar meşhur ve güvenilir bir site amerikadan menşeili satın alırken 3-5 gün içerisinde diyor daha erken için farklı kargo seçenekleri de mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP ÖNERİSİ
    4 ay önce açıldı
    laptop önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.