Şimdi Ara

Laptop ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum fiyat aralığı demiyimde üst sınır 2500 lira buna uygun zaman zaman oyun oynayacağm kalan vakitlerde film internette takılacağım laptop almak istiyorum fakat 17 inç olsa ne güzelde olur diye düşündüm sonuçta oyun oynarken genişlik iyidir ama olmasada olur msi veya monster ürünlerini önerirseniz sevinirim yardım ederseniz donanımhaber gözümde 5 katman daha değerli gözükecek :D

• msi ge70 ler var 17 inch olarak onlarda 3000 den başlıyor 15.6 inch idare eder diyorsan,msi ge60 602xtr var i5 li ssd li bir model uzun süre idare edecektir,oyun film konusunda onun dışında 15.6 inch i7 li ge60 lar var 2500 civarı ona da bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran b

msi ge70 ler var 17 inch olarak onlarda 3000 den başlıyor 15.6 inch idare eder diyorsan,msi ge60 602xtr var i5 li ssd li bir model uzun süre idare edecektir,oyun film konusunda onun dışında 15.6 inch i7 li ge60 lar var 2500 civarı ona da bakabilirsiniz

teşekkürler sadecenotebook sitesinde buldum bu işlerde yeniyim bu sitenin güvenilir olup olmadığını bilmiyorum site güvenilirliği falan nasıldır ?

ve işlemcisi sanki biraz düşük geldi bu konuda ne diyebilirsiniz ? gerçekten uygunsa bu laptopu almayı düşünüyorum içime sindi biraz yardımınız için teşekkür ederim .. :)
  • monsterın şu ürünüyle uzun zamandır ilgiliydim nasıl bi tavsiyede bulunursunuz ?

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6230&urn=444969&lang=tr-TR&srt=UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrontPage77

monsterın şu ürünüyle uzun zamandır ilgiliydim nasıl bi tavsiyede bulunursunuz ?

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6230&urn=444969&lang=tr-TR&srt=UP

makine tek kelime canavar ama monster in ulaşımı sorunlu diye duydum uzun süre bekleyebilirsin teslimat için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Laptop önerisi acil
    4 hafta önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.