Şimdi Ara

Laptop Önerir misiniz 1800 Tl'ye kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar üniye gideceğim bi laptop alayım dedim hafta sonuna kadar, 1800 olmadı 1900 de olur bi laptop lazım yardımcı olur musunuz?

core i-5 işlemci 2 gb ve üstü tercihidir :)

• Merhaba, kardeşim eğer 2.el bir cihaz istersen, HP Elitebook alabilirsin(HP'nin tek önerdiğim cihazı!). Garantisi devam eden sağlam cihazlar al. Ve sana tavsiyem işlemcini KESİNLİKLE INTEL al. Ayrıca şu markalardan şaşma derim; Sony Vaio, Toshiba Satellite (C Serisi hariç), Dell,Gateway, Fujitsu. Kullanabilirim dersen eski Macbook Pro veya AIR'lere de bakabilirsin. 10 yıllık tecrübeye dayanarak söylüyorum.
    Asus'u çok öneriyorlar ama, eski cihazlarda olduğu gibi SIS çipi kullandığı için çok zor tamir oluyor, olsa da düzen tutmuyor :)

İyi forumlar.

EDIT: Sıfır önermiyorum çünkü yeni nesil cihazların bir çoğu çürük. Kaldır at çöpe..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verikurtar -- 17 Eylül 2013; 17:11:24 >
  • MSI da güzel gaming laptoplar bulunuyor, indirimde yakalarsan onlardan alabilirsin yada monster da olabilir onlarda arada iyi indirimler yapıyor güzel laptoplar var. Birde Sistem tavsiyeleri bölümüne açarsan daha çabuk yardımcı olabilirler.
  • Tamam teşekkürler beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: verikurtar

Merhaba, kardeşim eğer 2.el bir cihaz istersen, HP Elitebook alabilirsin(HP'nin tek önerdiğim cihazı!). Garantisi devam eden sağlam cihazlar al. Ve sana tavsiyem işlemcini KESİNLİKLE INTEL al. Ayrıca şu markalardan şaşma derim; Sony Vaio, Toshiba Satellite (C Serisi hariç), Dell,Gateway, Fujitsu. Kullanabilirim dersen eski Macbook Pro veya AIR'lere de bakabilirsin. 10 yıllık tecrübeye dayanarak söylüyorum.
    Asus'u çok öneriyorlar ama, eski cihazlarda olduğu gibi SIS çipi kullandığı için çok zor tamir oluyor, olsa da düzen tutmuyor :)

İyi forumlar.

EDIT: Sıfır önermiyorum çünkü yeni nesil cihazların bir çoğu çürük. Kaldır at çöpe..

dell laptoplara bak eski yada yenilerine 1 tane curuk göster bakem Senin bile 2 yıl garantin yok ama dell veriyor hepsine 2 yıl evde garanti...NEden evde garanti hizmeti biliyormusun??Cunku curuk dediğin pc ler sorun çıkarmıyor 2 yıl...O yüzden evde veriyor cunku hic gelmeyecek eve

• sufumoto S kullanıcısına yanıt
    Ben DELL'in cihazlarına çürük demedim :)) DELL'in ürünlerini sürekli kullanırım sorun çıkarmıyor. Fakat yeni bilgisayarların hepsi malzemeden sanırım biraz dandik :)
  • quote:

Ben DELL'in cihazlarına çürük demedim :)) DELL'in ürünlerini sürekli kullanırım sorun çıkarmıyor. Fakat yeni bilgisayarların hepsi malzemeden sanırım biraz dandik :)

helal sana dell kullanıyorsan kaliteden anlamışsın..Kimseye öğretemedim dell gidiyorlar msi acer hp alıyorlar sonra forumda ağlıyorlar...DELL xps var tas gibi tas ))) otekiler daha kasa yapamazken kasaları gacur gucur yaparken dell metal kasaya geçti..Msi dragonun dell allienwareyi taklidi gibi kasayıda metal yaparlar bundan sonra))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1200 TL YE TELEFON ÖNERİSİ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sufumoto S kullanıcısına yanıt
    Benim şuan kullandığım cihaz XPS serisinin en iyisi :) Dell XPS M2010 araştır, anlarsın kardeşim :)
  • quote:

Benim şuan kullandığım cihaz XPS serisinin en iyisi :) Dell XPS M2010 araştır, anlarsın kardeşim :)

süpermiş güle güle kullan anlıyorsun pc den ))))
  • turkay11 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)
  • sana tavsiyem şu notebooktur kardeş;

http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9291

INTEL Core i7-3537U, 8GB RAM, 1TB HDD, Nvidia GeForce 720M 2GB, 15.6'' HD LED, Free DOS
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.