Şimdi Ara

Laptop Nvidia yerine İntel Grafiklerini kullanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler np300e5a-s01tr model laptop var. Windows 8'e yükselttim. Nvidia sürücülerini yüledim. Aygıt yöneticisinde görünüyor fakat oyunlar İntelin grafiklerini kullanıyor. Aygıt yöneticisinden İnteli devre dışı bırakıyorum bu sefer oyun siyah ekran oluyor. Ne yapmam lazım?

• Dahili kartla harici kart birbirine bağlıdır dahili kart sürücüsünü kaldırısan görüntüde sıkıntı yaşarsın Nvidia denetim masasından harici kart ayarlarını yaptınız mı.Düşük oyunlar oynuyorsanız kart arası geçiş sorun verebilir,nvidia denetim masasından ayar etmeniz gerekir ekran kartınız güncel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Dahili kartla harici kart birbirine bağlıdır dahili kart sürücüsünü kaldırısan görüntüde sıkıntı yaşarsın Nvidia denetim masasından harici kart ayarlarını yaptınız mı.Düşük oyunlar oynuyorsanız kart arası geçiş sorun verebilir,nvidia denetim masasından ayar etmeniz gerekir ekran kartınız güncel mi?

Evet güncel. Hangi ayarları yapmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mic kullanıcısına yanıt
    Nvidia denetim masası 3d ayarlarına girin,otomatik seçilir yazar onu yüksek performanslı nvidia işlemcisi yapın,aynı yerde program ayarları var orada özelleştirilmiş program seçeneği olacak oyunun kısa yolunu oraya ayarlayın hemen altında kart seçeneği var onuda nvidia yapın kaydedip çıkın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Nvidia denetim masası 3d ayarlarına girin,otomatik seçilir yazar onu yüksek performanslı nvidia işlemcisi yapın,aynı yerde program ayarları var orada özelleştirilmiş program seçeneği olacak oyunun kısa yolunu oraya ayarlayın hemen altında kart seçeneği var onuda nvidia yapın kaydedip çıkın.

Tamam deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.