Şimdi Ara

Laptop ne olursa yanar???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben ilk defa laptop kullanıyom oncedende bikac yerde duymustu simdi daha fazla duymaya basladım laptoplar yanıyomus ne yaparsak yanar

yanmaması veya zarar gormemesi icin ne yapmalıyım

• sobaya atarsan yanar

arkadaşım şaka bir yana bir masaüstü bilgisayar gibi çok fazla aşırı açık tutma yeter
  • asırı acık tutmayımı abi sabah acıyom gece kapatıyom ya ama fise takılı sekilde yani pilden kullanmıyom
  • arkadaş laptopa acımıcan ben datron kmn 1 imi günlerce açık bırakıyordum non problem :)) takma kafana senden değerlimi
  • soğutma kanallarını falan kapatmadan kullanırsan birde notebook hardware control falan gibi bi programla ısıyı arasıra kontrol edersen hiçbişey olmaz 1 hafta açık kalsa sorun olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga164

aşırı yavaşladığında 1 restart atın veya 10 - 15 dk çay molası verin yeter heralde

hehe +1

yanmasını istemiyorsan günde 1-2 saat oyun oyna daha fazla oynama yakarsın. sıcak yerlerde kullanmayın mesela sobalı yerlerde kullanmayı pek önermem hava kanallarını açık tut kontrol et sıcak hava hızlı geliyomu die? o zaman sorun çıkmaz ben genelde oyun oynadığım zamanlarda 15 dk bi pause yaparak başlata basarak alta alıyom 1-2 dk bekliom ekran kartı ve cpu soğuması için tekrar giriyom öle yaparsan daha sağlıklı olur sık sık oynamıyım haftada 2 kere oynarım multi yapacağımız zamanlarda

iyi günler

• iyide zaten zararlı olabilecek sıcaklığa ulaşınca işlemci mişlemci, kendini resetlemez mi bu aletler, yani hiç bi sorun olmaması lazım - beni masaüstünde öyle oluyodu fan işlemciden ayrılmış, windows açıldığında 80 dereceyle açılıyodu winampı açınca 100 ü geçiyodu, parça çalmaya başlayınca da artık çat reset atıyodu, bi sorun olmadı yani. sonradanda hallettik -neyse aynı mantık bundada vardır, ama tabi uzun süre yüksek sıcaklık olursa zarar verebilir(miş) diyolar(muş)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    5 ay önce açıldı
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    Bu teyp ne kadar eder
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok kolay kolay zarar vermezde bi süre sonra sorunlar çıkarır cpunun bacak yanması gibi şeyler . necip.uz arkadaş işlemcin aşırı dercede ısınmış 100 derece geçmesi tam bi ölüm eşiğine gelmişşş neyse kurtuldu nasıl olsa
  • Kalorifer kazanına atınca da yanabilir.Bu olay şeye benzedi,hani bazı gazetelerde köşeler vardır,kız mektup atar ve uzmana sorar sevgilimle öpüştük acaba hamile kalmışmıyımdır????
    korkmaaaaaaaa laptoplar yanmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.