Bildirim
Laptop ne olursa yanar???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
sobaya atarsan yanar
arkadaşım şaka bir yana bir masaüstü bilgisayar gibi çok fazla aşırı açık tutma yeter -
asırı acık tutmayımı abi sabah acıyom gece kapatıyom ya ama fise takılı sekilde yani pilden kullanmıyom -
arkadaş laptopa acımıcan ben datron kmn 1 imi günlerce açık bırakıyordum non problem :)) takma kafana senden değerlimi -
soğutma kanallarını falan kapatmadan kullanırsan birde notebook hardware control falan gibi bi programla ısıyı arasıra kontrol edersen hiçbişey olmaz 1 hafta açık kalsa sorun olmaz -
quote:
Orjinalden alıntı: tolga164
aşırı yavaşladığında 1 restart atın veya 10 - 15 dk çay molası verin yeter heralde
hehe +1
yanmasını istemiyorsan günde 1-2 saat oyun oyna daha fazla oynama yakarsın. sıcak yerlerde kullanmayın mesela sobalı yerlerde kullanmayı pek önermem hava kanallarını açık tut kontrol et sıcak hava hızlı geliyomu die? o zaman sorun çıkmaz ben genelde oyun oynadığım zamanlarda 15 dk bi pause yaparak başlata basarak alta alıyom 1-2 dk bekliom ekran kartı ve cpu soğuması için tekrar giriyom öle yaparsan daha sağlıklı olur sık sık oynamıyım haftada 2 kere oynarım multi yapacağımız zamanlarda
iyi günler
-
iyide zaten zararlı olabilecek sıcaklığa ulaşınca işlemci mişlemci, kendini resetlemez mi bu aletler, yani hiç bi sorun olmaması lazım - beni masaüstünde öyle oluyodu fan işlemciden ayrılmış, windows açıldığında 80 dereceyle açılıyodu winampı açınca 100 ü geçiyodu, parça çalmaya başlayınca da artık çat reset atıyodu, bi sorun olmadı yani. sonradanda hallettik -neyse aynı mantık bundada vardır, ama tabi uzun süre yüksek sıcaklık olursa zarar verebilir(miş) diyolar(muş) -
yok kolay kolay zarar vermezde bi süre sonra sorunlar çıkarır cpunun bacak yanması gibi şeyler . necip.uz arkadaş işlemcin aşırı dercede ısınmış 100 derece geçmesi tam bi ölüm eşiğine gelmişşş neyse kurtuldu nasıl olsa -
Kalorifer kazanına atınca da yanabilir.Bu olay şeye benzedi,hani bazı gazetelerde köşeler vardır,kız mektup atar ve uzmana sorar sevgilimle öpüştük acaba hamile kalmışmıyımdır????
korkmaaaaaaaa laptoplar yanmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X