Şimdi Ara

Laptop mu? Masaüstümü? ACİL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Böte öğrencisiyim ve işim genelde oyun tasarım programlama şeklinde oluyor. kendimi 3d max ve oyun tasarımı konusunda geliştirmek istiyorum. Asıl soru şu. msi ge60 laptop almak istiyordum hem oyun hemde diğer işlerime yarar diye. 2500 tl civarı. fakat 2000. tl ye (2.el ) sağlam bir kasa ve normal birde günlük hayat için laptop almayı düşündüm. sizce hangisi daha mantıklı?. 2000 tl civarına i7 975x- 2600 ekran asus 7950 8 gb ram 120 gb ssd ve kasa olarak XIGMATEK ELYSIUM almayı düşündüm. dediğim gibi 2.el topluyacağım için sistem baya uyguna geliyor. sizce mantıklımı? ve max. 2500 tl civarı sistem önerebilirmisiniz? . şimdiden teşekkürler.

Edit: masaüstü sistem için, i7 3770k işlemci - Msi BigBang z77 mpower anakart - 16 gb 1600 mhz ram - xigmatek elysium kasa - h100 sıvı soğutma - 120 gb ssd+ 1tb cavier black disk - direct cu II 7950 / gtx 680. sizce sistemde eksik ya da fazla olan birşey varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raSe34 -- 25 Mart 2013; 22:00:42 >

• Öğrencisin okula götürmeyecek misin hayır evde işlerimi halledeceğim diyorsan masaüstü tabiki daya uygun olur.Ama okulda da kullanmak istiyorum dersen disüstü daha uygun olur bu arada ge60'tan ziyade ge70 almanı tavsiye derim tasarım programları,3d uygulamalar 15'' fhd ekranda pek kullnışlı olmuyor 17'' daha uygun bu konuda buda bu fiyata ge70'te var donanımı ge60'la aynı
  • Bende arkdaşıma katılıyorum kullanım alanın ne ise o senin için en iyidir.Oyun için alırsanda tavsiye marka MSI olacaktır.Normal kullanım için asus idealdir her türlü işini görür
  • öğrenciyim ama istanbulda ailemle kalıyorum. zaten ortalama 1000 tl lik alacağım laptopta dışardayken az çok idare eder. ama evde gerçekten sağlam bir makine lazım. bunu şimdi yapmasam bidahaki seneye yine lazım olacak. mutlaka bir masaüstü şart gibi
  • öğrenci olduğun için laptop en mantıklı tercih 3dmax ı rahat bir biçimde kullanabiliyorsun laptop üzerinde ama daha sonrası için kaliteli oyunları tam ayarlarda oynamadan olmuyor diyorsan kıyarsın paraya masaüstü alırsın bir tane ama yinede elverişli laptop herşeye
  • yorumlarınız için teşekkür ederim. bir masaüstü birde i5 işlemcili orta halli bir laptop almaya karar verdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi acil
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Öğrencisin okula götürmeyecek misin hayır evde işlerimi halledeceğim diyorsan masaüstü tabiki daya uygun olur.Ama okulda da kullanmak istiyorum dersen disüstü daha uygun olur bu arada ge60'tan ziyade ge70 almanı tavsiye derim tasarım programları,3d uygulamalar 15'' fhd ekranda pek kullnışlı olmuyor 17'' daha uygun bu konuda buda bu fiyata ge70'te var donanımı ge60'la aynı

Hocam masaüstü sistem toplamaya karar verdim. ortalama sistem şu şekilde olacak. i7 3770K işlemci - Msi BigBang z77 mpower anakart - 16 gb 1600 mhz ram. xigmatek elysium kasa h100 sıvı soğutma 120 gb ssd+ 1tb cavier black disk. asıl sorun ekran kartında. bu sisteme F/p olarak ben asus direct cu II 7950 düşünüyorum ama o paraya 2.el gtx 680 de alabilirim. sizce eksik yada fazla olan birşey varmı ?

• masaüstü performansını aratmayan çok sağlam laptoplar var piyasa bence masaüstünü boşuna sabitleme derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.