< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Elektrik kesilir, reset arası tutar başında biri olmalı kasanın da Epey'den dizüstü listeleyebilirsiniz. - Nvidia rtx gpu - GDDR7 bellek - Tercihen Rtx5070 115w - Nvme pcie 4 veya varsa pcie 5 SSD - 32gb ddr5 ram veya daha sonra yükseltirim derseniz 16gb minimum - 76.000₺ fiyat üst limiti Yazılımcı en başta özgürlük ister. Macbook şahsen bana göre değil. Masaüstü de aynı şekilde. Pcie 5.0'lı SSD olup rtx5070'li tek model var onada güvenemedim. MSI dizüstülerin bios'u hiçbir müdahaleye gerek kalmadan güç tuşuyla fabrika ayarlarına resetlenebiliyor. İşlemciye sıcaklık limiti derece olarak belirlenebiliyor, ram overclock yapılabiliyor, anakart/işlemci voltajı düşürebiliyor/arttırılabiliyor, diğer donanımlar kapatılabiliyor, pci veri yoluna bağlı donanımların uyku davranışına varıncaya kadar gizli bios menüsünden ayarlanabiliyor. Diğer markaların bios'larında böyle özellikler yok. Benim gönlüm msi'dan yana olur ancak onunda 5060 seçeneği var. HP desen ısı borusunun dibine sensör koymuş victuslarda arızalanıp duruyor. Omen'e de bir planlı eskitme hilesi yerleştirdi mi araştırmak lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|