Şimdi Ara

Laptop LCD panelinin içinde böcek var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Notebook tartışma bölümünü mahvetim daha fazla meşgul etmiyim burayı böceğimle mutlu mesut yaşıcam artık Saygılar herkese
  • eger sen boyle bir sikayetle dell'e muracat edersen adamlar fiyakayi kurtarmak icin sana aa bizde o bocugu ariyoduk fabrikamizin maskotudur Mcheal DELL cok uzgundu iyiki haber verdiniz diyebilirler tongaya gelme bastir sen
  • en iyi çözüm RAIIIDDDDD..böceklerin korkulu rüyası...
  • bence böcük zortlamadan o monitörü açık arttırmaya ver.dünyada ilk yaw...kesin milyarlar verirler.hatta satış öncesi cem yılmazı da çağır,reklam hesabı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

bence böcük zortlamadan o monitörü açık arttırmaya ver.dünyada ilk yaw...kesin milyarlar verirler.hatta satış öncesi cem yılmazı da çağır,reklam hesabı..

Bak bu süper fikir ama böcük kayboluyo ara sıra tam satıldığında böcük kaybolursa napcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverickmaverick -- 9 Ağustos 2007; 18:59:50 >
  • Neyse şimdi gözükmüyor arkadaşlar sanırım öldü kaldı kenarlarda. Allahtan ekranın görünür bi yerinde kalmadı kalmazda inşallah. Şaka bi yana sanırım panel arkasında geziniyor. Aydınlatma ışığı arkadan vurunca belli oluyor, yoksa panel içine girip yaşaması imkansız.
  • inşallah kurtulmuşsundur
  • quote:

Orjinalden alıntı: seko0735

inşallah kurtulmuşsundur

Burda hep gırgıra vurduk işi ama... Olay ciddi yani rahatsız edici. İnşallah kurtulmuşumdur arkadaşım sağol. Tekrar çıkmaz umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverickmaverick -- 9 Ağustos 2007; 19:30:41 >
  • ehe iimis :D kendisinin cikmasini beklemek lazim tabi , benimde masaustune klavyeme giriyordu hafif parfum gibi bir sey karincalara gelmeden sıkarsan kokusundan kaciyorlardi : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: maverickmaverick

Neyse şimdi gözükmüyor arkadaşlar sanırım öldü kaldı kenarlarda. Allahtan ekranın görünür bi yerinde kalmadı kalmazda inşallah. Şaka bi yana sanırım panel arkasında geziniyor. Aydınlatma ışığı arkadan vurunca belli oluyor, yoksa panel içine girip yaşaması imkansız.

geçmiş olsun inşallah kurtulursun,
    yalnız panel arkasında yaşaması imkansız diye bir şey yok
    amerikada yaşayan ateş karıncaları elektrik tesisatlarında yaşıyorlar ve evlerdeki elektronik eşyaları mahvediyorlar yani illa organik beslenmeleri gerekmiyor.
    bence sen bi problem çıkarmadan servise götür.

böcek çıkarmak garanti kapsamında mı acaba

• Bence o böcek DEĞiLDİR. Büyük ihtimalle senin LCD ekranının sıvısı biraz aktı ve damlacık gibi içerde kıpırdıyor.. Dikkat et, iyice çatlarsa tüm ekranı kaybedersin..

Hemen servise götür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sapple

Bence o böcek DEĞiLDİR. Büyük ihtimalle senin LCD ekranının sıvısı biraz aktı ve damlacık gibi içerde kıpırdıyor.. Dikkat et, iyice çatlarsa tüm ekranı kaybedersin..

Hemen servise götür.

bole bı ıhtımal warmı yaa
  • O böcek CIA ajanı olabilir, laptopu MİT'e gönder.
  • Valla forumda bazılarının imzasında bir böcek vardı...
    bende ilk başta ekranın üstünde zannettim bi korktumki sormayın....
    uzandım vurayım diye.... Allah Allah içerde gelmiyor...
    Meğerse Haraketli bir imzaymış....

saygılar...
  • arkadaş kapalı paneli nasıl ilaçlayacak? ekranın içinin açılması gerekecek, ayrıca ölürken(tabi böceğin türüne de bağlı) yumurta bırakabilir ortama, dolayısıyla öldü kurtuldum diye sevinirken bikaç tane böcekcik ortaya çıkabilir bunu unutma.. bence ekran panelini açtırıp böceği ordan çıkarman en mantıklısı ve en güvenlisi
  • en kısa zamanda bi yetkili servise basvur garanti olur
  • Arkadaşlar sağolun
    Panelin içinde yaşayamaz içeri girmesi imkansız demiştim. Sonuç da kapalı bi sistem. Sanırım panelin arkasında... LCD ekranlar geçirgen arkadan ışık vurunca böcekde karagöz hacivat gibi ekrana geliyo Neyse sorun o akşam çözüldü artık yok hiç görmedim. Sanırım ekranın kenarlarından içeriye girmiş küçük bi böcekdi işte

Servise götürsem yerlere yatarlar gülmekten sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverickmaverick -- 11 Ağustos 2007; 14:54:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: maverickmaverick

Arkadaşlar sağolun
    Panelin içinde yaşayamaz içeri girmesi imkansız demiştim. Sonuç da kapalı bi sistem. Sanırım panelin arkasında... LCD ekranlar geçirgen arkadan ışık vurunca böcekde karagöz hacivat gibi ekrana geliyo Neyse sorun o akşam çözüldü artık yok hiç görmedim. Sanırım ekranın kenarlarından içeriye girmiş küçük bi böcekdi işte

Servise götürsem yerlere yatarlar gülmekten sanırım

• o virüs olmasın bi print screen yap bakalım oradada böcek görünmüyorsa o zaman kaçmış demektir
  • sakın kişisel bilgileri ekrana getirtme ve akıllı uslu filmlere sitelere gir.
    böcüğün casus olma ihtimali çok ağır basıyor.senden aldığı bilgileri ekranın arkasına saklanıp bi yerlere yolluyor olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.