Şimdi Ara

Laptop klavye su döküldü , usb klavye kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bazı tuşlar çalışmıyor, şimdi pc acılırken sistem geri yükle veya olağan şekilde başlat yazıları çıktı , şansımdan enter tuşu çalışmıyor , yani seçemiyorum ve windowsa girilmiyor , usb klavye taksam başlangıçta geçirme durumum varmıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• klavyeyi laptoptan ayırabilirsen kurutmayı dene oksit yapmadan onlar bir flex sayesinde anakarta bağlanıyolar
  • vurgulanan seçeneği bir süre sonra otomatik seçmiyor mu pc, bir de yanlış anlama bu söylediğimi ama insan panikle aklına gelmeyebilir diye söylüyorum hani müşteri hizmetlerini ararsın yazıcı çalışmıyor dersin fişe takılımı diye sorarlar ya öyle bi soru numpad varsa ordaki enter tuşu da mı çalışmıyor.
  • Mevcut klavyedeki tuşlarda takılma-tekrarlama yoksa, 10 liralık bir harici klavye işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poprik

klavyeyi laptoptan ayırabilirsen kurutmayı dene oksit yapmadan onlar bir flex sayesinde anakarta bağlanıyolar

hocam windows ekran klavyesi kullan ama bir süre sonra başka tuşlardan basmıcak sıvı temas yemiş bir kere

klavye değiştir sonra laptopa yazık olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminönübilişim

quote:

klavyeyi laptoptan ayırabilirsen kurutmayı dene oksit yapmadan onlar bir flex sayesinde anakarta bağlanıyolar

hocam windows ekran klavyesi kullan ama bir süre sonra başka tuşlardan basmıcak sıvı temas yemiş bir kere

ekran açılsa zaten ekran klavyesi kullanacağım ancak bios ekranında enter olmadan nasıl çıkılmaz ise buda aynen öyle , sistem devam ettir geçiremedim
  • klavyeyi çıkar.altına bak nemlenmişmi diye anakartı bozabilir, sonra klavyeyi saç kurutma makinesiyle düsük sıcaklıkta dolaş, ertesi gün düzelir büyük ihtimal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben hakimim masum bey

quote:

Orijinalden alıntı: eminönübilişim

quote:

ekran açılsa zaten ekran klavyesi kullanacağım ancak bios ekranında enter olmadan nasıl çıkılmaz ise buda aynen öyle , sistem devam ettir geçiremedim

hocam usb klavye takıp dene o zaman olmadı klavyeyi sökmen şart ayrıca ekran otomatik geçmesi lazım 30 sn saydıktan sonra ya onarma açar yada normal windows o neden olmuyor acaba sistemdemi çöktü

• Sen türrkççe konuşmak. Klavyeyi kurutmak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lennonistguy

Sen türrkççe konuşmak. Klavyeyi kurutmak?

Amacınızı anlayamadım ne kast ettiniz acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.