Bildirim
Laptop klavye su döküldü , usb klavye kullanmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
klavyeyi laptoptan ayırabilirsen kurutmayı dene oksit yapmadan onlar bir flex sayesinde anakarta bağlanıyolar -
vurgulanan seçeneği bir süre sonra otomatik seçmiyor mu pc, bir de yanlış anlama bu söylediğimi ama insan panikle aklına gelmeyebilir diye söylüyorum hani müşteri hizmetlerini ararsın yazıcı çalışmıyor dersin fişe takılımı diye sorarlar ya öyle bi soru numpad varsa ordaki enter tuşu da mı çalışmıyor.
-
Mevcut klavyedeki tuşlarda takılma-tekrarlama yoksa, 10 liralık bir harici klavye işini görür. -
quote:
Orijinalden alıntı: poprik
klavyeyi laptoptan ayırabilirsen kurutmayı dene oksit yapmadan onlar bir flex sayesinde anakarta bağlanıyolar
hocam windows ekran klavyesi kullan ama bir süre sonra başka tuşlardan basmıcak sıvı temas yemiş bir kere
klavye değiştir sonra laptopa yazık olmasın -
quote:
Orijinalden alıntı: eminönübilişim
quote:
klavyeyi laptoptan ayırabilirsen kurutmayı dene oksit yapmadan onlar bir flex sayesinde anakarta bağlanıyolar
hocam windows ekran klavyesi kullan ama bir süre sonra başka tuşlardan basmıcak sıvı temas yemiş bir kere
klavye değiştir sonra laptopa yazık olmasın
ekran açılsa zaten ekran klavyesi kullanacağım ancak bios ekranında enter olmadan nasıl çıkılmaz ise buda aynen öyle , sistem devam ettir geçiremedim -
klavyeyi çıkar.altına bak nemlenmişmi diye anakartı bozabilir, sonra klavyeyi saç kurutma makinesiyle düsük sıcaklıkta dolaş, ertesi gün düzelir büyük ihtimal -
quote:
Orijinalden alıntı: ben hakimim masum bey
quote:
Orijinalden alıntı: eminönübilişim
quote:
klavye değiştir sonra laptopa yazık olmasın
ekran açılsa zaten ekran klavyesi kullanacağım ancak bios ekranında enter olmadan nasıl çıkılmaz ise buda aynen öyle , sistem devam ettir geçiremedim
hocam usb klavye takıp dene o zaman olmadı klavyeyi sökmen şart ayrıca ekran otomatik geçmesi lazım 30 sn saydıktan sonra ya onarma açar yada normal windows o neden olmuyor acaba sistemdemi çöktü
-
Sen türrkççe konuşmak. Klavyeyi kurutmak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lennonistguy
Sen türrkççe konuşmak. Klavyeyi kurutmak?
Amacınızı anlayamadım ne kast ettiniz acaba ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- active directory dizin hizmetleri şu anda kullanılamaz
- hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi
- sink to receive asynchronous nedir
- intel uhd graphics 620
- steam açılmıyor
- windows update
- gereksiz dosyaları silme
- bin dosyası açma
- internet yavaş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X