Şimdi Ara

Laptop klavye sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
32
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımı alalı bir bucuk ay olacak sanırım. Lenovo marka. Klavyemdeki z c ve enter tuşları ara ara çalışmıyor. Yani basıyorum algılamıyor 5 saniye sonra algılıyor bazende sorunsuz çalışıyor şuan oldugu gibi. Antivirüs programım mevcut. Isınma sorunu yok. Neden olmuş olabilir ?

• lenovolarda öyle bir sorun oluyor,ben servise gönderip yeni klavye taktırtmıştım,bir süre sonra 1-2 tuştan 8-10 tuşa geçiyor bozulma,onun ilersinde herhangi bir tuşa bastığında farklı bir şey yazmaya başlıyor.lenovo z510i vardı bende.bende a,z ve v tuşlarıyla başlamıştı problem.
  • Kramers Lawyer kullanıcısına yanıt
    Şimdi çagrı merkeziyle görüştüm de format atın yazılımsal felan dediler bende formatı denesem mi diye düşünüyorum acaba ama dediginize göre boşa olacak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

Şimdi çagrı merkeziyle görüştüm de format atın yazılımsal felan dediler bende formatı denesem mi diye düşünüyorum acaba ama dediginize göre boşa olacak sanırım.

bana da aynısını demişlerdi yanda bir tuştan recovery yaptırdılar ama bir süre sonra tekrardan oluyor aynı sorun ,gönder her şeyini düzeltsinler.bir windows açılış ekranındaki şifreyi giremez olmuştum ben harflere basınca başka harfler çıkmaya başlamıştı ondan sonra göndermek zorunda kaldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.