Arkadaşlar öncelikle merhaba , şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim .
Laptop almayı düşünüyorum , Asus'un N552VW modelinde karar kılmıştım . Fakat geçenlerde HP ' nin W7R28EA modelini gördüm ve hoşuma gitti . Fiyat bakımından hemen hemen aynı Hp'nin artısı ssd'nin M2 sata olması ve 2 TB HDD bulunması.
Asıl soruma gelirsek çoğu insan gibi bende Hp'nin ısınma problemleri olduğu hakkında bilgi sahibiyim ve önyargı ile yaklaştım laptoba . Özellikleri süper hatta asusa göre artısı bile var aynı fiyata. Ama ısınma problemi hakkında bilgi edinmek istiyorum sizlerden . Bu ısınma sorununu yeni modellerde çözdüğünü söyleyende var hala Hp' ye saydıranda var . Bu modeli kullanan arkadaş varsa bana karar verme konusunda yardımcı olabilir mi ?
Okuduğum ve gördüğüm kadarıyla HP Gaming modellerinde ısınma sorununu çözmüş
Yinede bana sorarsan ASUS derim daha deneyimli bir firma ve daha şık bir cihaz HP'ye göre N serisi bildiğim kadarıyla alüminyum kasaya sahip he bana sorarsan o fiyata vatanda ikiside tuzlu şunlara da bir bak bence almadan önce.
Bende asus aldığım zaman sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum açıkcası o daha ağır basıyor ama Hp nin m2 sata olması ve 2 tb hdd olma avantajınıda göz ardı etmek istemedim o kadar para veriyoruz sonuçta . Bu sorunu çözmüş ise Hp den yana kullanabilirim belkide şansımı Sağol hocam yorumun için . Diğer yorumlarada bakıp karar vereceğim ona göre . En azından Bu HP modelini kullanan bir arkadaş çıkarsa süper olur daha net bilgi alabiliriz