Şimdi Ara

Laptop Keyi İle Masaüstüne Windows 10 Kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, eski laptopda şu an başka bir sistem kurulu, normalde windows 7 home premium ile geldi keyi üstünde duruyor. Masaüstüne windows 10 kurmak istiyorum, ilk olarak windows 7 home premium kurup lisanslı bir şekilde yükseltme yapabilmem mümkün mü ?

• Evet aynısını ben yaptım. Dediğin gibi önce w7 home premium kur, etkinleştir, sonra 10 yükselt ve hemen ardından temiz kurulum yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Evet aynısını ben yaptım. Dediğin gibi önce w7 home premium kur, etkinleştir, sonra 10 yükselt ve hemen ardından temiz kurulum yap.

Tesekkur ederim. Keyi kurulum esnasinda mi gireyim yoksa kurulduktan sonra mi? Bir de kurulum sirasinda win 10 yukselt secenegi cikiyor laptop'a 8.1 yuklerken sormustu bunda da cikarsa direk yukselt diyip gecsem olur mu ?
  • Masaüstünde soracağını sanmam, bende sormadı. Sen normal format at. Eğer hemen w10 a geçeceksen sadece lan sürücüsünü yükle. Nete bağlanınca da w7 keyini girip etkinleştir sonra direk 10a geç. Yok ben biraz 7 takılıcam diyorsan tüm sürücüleri yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 15 Şubat 2016; 9:01:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah teşekkür ederim. İyi günler.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam bunu aramak için girmiştim .
    şuan win10 kurulu laptop keyi ile masaüstüne win10 temiz kurulum yapıp kullanabilir miyim ? sonuçta win10 için aktifleşti sanıyorum?? yoksa win8 den başlayıp güncelleştirmelerden sonra yükseltme mi yapmak lazım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ConradPwned kullanıcısına yanıt
    Ben laptop keyini girdim kabul etmedi. Yükseltme şeklinde şansınızı deneyin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.