Şimdi Ara

Laptop kendi kendine kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamunaleyküm Acer nitro 5 i5 7300hq gtx1050 ti lı laptop um var

Son zamanlarda kendi kendine kapanır oldu fan temziliğini yaptım termal macun değiştirdim ama sorun devam ediyor ısısı programlardan baktığımda 70 79 aralığında değişiyor

Pildeyken herhangi bir sorun yok ama prize taktığımda maksimum 4 dkka duruyor kapanıyor kapandığında biostaki legacy ayarı uefi ye dönüyor ve hddleri görmüyor

Adaptörü kontrol ettirdim herhangi bir sorun görünmediğini söyledi bilgisayar ve elektronikçi

Başına gelen ve ya yol gösterebilecek olan var mı

Şimdiden herkese teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Git bir internet kafeye veya teknik servis veren bilgisayarcıya. Varsa sana uygun bir adaptör versin, yarım saat onunla çalıştırmayı dene. Adaptöre takınca pili çıkartıyorsan sorun zaten büyük ihtimalle ya adaptörde yada güç girişi yerinde.

• Adaptör kolay bulunan bir şey değil araştırdım 7.1 amper o yüzden her yerde bulunmuyor netten araştırdığımda ojinal olmayanların çoğu 7.1 amper vermiyor diyorlar batarya gömülü çıkanlardan değil malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bi teknik servise göster derim chipset , veya başka entegrelerde sorun olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şarj soketini kontrol edin bir kaç kez değiştirmem gerekmişti, deforme olmuş olabilir. Adaptör soketinin içindeki tırnakları iğne yardımıyla orta kısma biraz kaldırmayı deneyin. Tabi adaptör fişe takılı değilken bu işlemi gerçekleştirin :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.