Şimdi Ara

Laptop kasmaya başladı yardım lazım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopu ilk aldığım zamanlar kasma yoktu rahat bi şekilde need for speed run ı bile bitirdim ama 6 ay sonra pc ye format attım ve home basic den win 7 ultimate ye çevirdim bundan sonra pc oyunlarda kasmaya başladı underground da bile oyunu açtıktan 5-10 dk sonra kasmaya başladı nasıl düzeltebilirm yardım edermisiniz...

PC Özellikleri:

SAMSUNG NP300E5A-S05TR

Intel Core i5
    Işlemci: 2430M
    İşlemci Hızı: 2.40 GHz Turbo Boost 3.00 GHz
    BellEk (Ram): 4 Gb
    Bellek Tipi: DDR3
    Bellek Hızı: 1333 MHz
    Ekran Kartı: Optimus Nvidia GeForce GT520MX
    Ekran Kartı Hafızası: 1 GB Harici
    Ekran Çözünürlüğü Max.: 1366 x 768
    Disk Kapasitesi: 320 Gb SATA II Sabit Disk Hızı: 5400 Rpm

• Sıcaklıkları kontrol ettiniz mi?
  • Sıcaklıkları kontrol etmedim hangı programla kontrol edeceğimi ve hangi bölgenin kaç dereceden sonra sıkıntılı olabileceğini yazarmısın ona göre bakayım bi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan4554

Sıcaklıkları kontrol etmedim hangı programla kontrol edeceğimi ve hangi bölgenin kaç dereceden sonra sıkıntılı olabileceğini yazarmısın ona göre bakayım bi..

AIDA64 Extreme Edition programıyla sıcaklıkalara bakın ve sonuçları SS olarak atın program full sürüm olsun ki GPU sıcaklığını görelim.
  • oyun açmadan önce yani kasmadan önceki sıcaklıklar

oyun kasmaya başladıktan sonraki sıcaklıklar

galiba ısınmadan dolayı kasıyor bunu nasıl düzeltebilirm peki niye formattan sonra ısınmaya başladı onceden yoktu böyle bir sorun ???

• Formatla alakası yoktur bu şekilde oyun oynamaya devam ederserniz anakartınız yanar çünkü hem CPU hemde anakart aşırı ısınıyor.

Servise gönderin fan bakımı yapıp termal macun yenilesinler..
  • teşekkürler bilgi için en kısa zamanda bi teknik servise yollayıp bakımını yaptırırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan4554

teşekkürler bilgi için en kısa zamanda bi teknik servise yollayıp bakımını yaptırırım...

Rica ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.