Şimdi Ara

laptop kablosuz ağları görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, format atana kadar bir problemim yoktu ama formattan sonra laptop kablosuz ağların hiçbirini görmemeye başladı. ağ ve paylaşım merkezinde ve denetim masasında karıştırmadığım yer bırakmadım ama sorunu çözmeyi başaramadım ne yapmamı önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanıtarayan -- 9 Nisan 2013; 22:02:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yanıtarayan

merhaba, format atana kadar bir problemim yoktu ama formattan sonra laptop kablosuz ağların hiçbirini görmemeye başladı. ağ ve paylaşım merkezinde ve denetim masasında karıştırmadığım yer bırakmadım ama sorunu çözmeyi başaramadım ne yapmamı önerirsiniz?

Wriless driverlarını yüklememiş olabilirsiniz. Yüklediysenizde Güncel drivlerı yüklemeyi deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

Orijinalden alıntı: yanıtarayan

merhaba, format atana kadar bir problemim yoktu ama formattan sonra laptop kablosuz ağların hiçbirini görmemeye başladı. ağ ve paylaşım merkezinde ve denetim masasında karıştırmadığım yer bırakmadım ama sorunu çözmeyi başaramadım ne yapmamı önerirsiniz?

Wriless driverlarını yüklememiş olabilirsiniz. Yüklediysenizde Güncel drivlerı yüklemeyi deneyin

+1907

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar ağ sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.