Şimdi Ara

Laptop işlemci değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptoplarda çok nadir modellerde işlemci değiştirebildiğini duydum. Geçenlerde macun değiştirme çalışması yaparken işlemcinin diğer laptobumundan farklı olduğunu gördüm değiştirmeye açık olduğunu düşünüyorum fotoğraftan bakıp bilgi verebilirmisiniz...
    Laptop işlemci değiştirme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı soket yapısında güncel biosun destekledigi işlemciler kullanılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok nadir modelde değil epey notebookda değişiyor aslında hq ve u serisi olanlar anakarra lehimli onun haricinde m ve mq olanlar geneli değişiyor 1.nesil mobil i7 işlemci alıp takabilirsin yoksa bir tanede ssd

• Önemli olan cihazın marka modeli hangi seri işlemci taşıdığı ve buna bağlı olarak yuvadan ayrılıp ayrılamaması.

Eğer soketten skölümesi mümkünse aynı seri içinde (aynı soket yapısı örnek rPGA988A ise takacağında rPGA988A olacak) i3>i5>i7 değişimi mümkün olabiliyor. Ama cihazın desteği olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 30 Kasım 2018; 10:33:32 >
  • rPGA988A üstündeki soket yapısı bunu biliyorum marka lenovo g560 sadece soket yapısına ve chipsetin desteklediği işlemciyi almak yeterlimi işlemciyi açması için ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.