Şimdi Ara

Laptop internete girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhabalar . Sizden yardim bekliyorum . Laptopuma format attim , attiktan sonra bir daha internete baglanmadi . Internetin ustunde yildiza benzeyen isaret var . Kendi wifi mi seciyorum sifreyi yaziyorum 2 dk dönüyor , daha sonra" bu aga baglanamiyor " yaziyor . Ve hic bir sekilde giremiyorum . Yardiminizi bekliyorum Allah rizasi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada pc casper windows 10 yuklu

• Başka bir ağ ile denediniz mi? Mobil hotspot vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: horozcu yavuz abi

Başka bir ağ ile denediniz mi? Mobil hotspot vs.
    Denedim hocam onlara da girmedi . Format sonrasi boyle oldu nedense :( Siz sebebini biliyormusunuz yada pc ciler yapabilir mi hocam ? Uzuldum simdi pc ile de isim var . Pccilerde kapali :(

• Emin olmamakla beraber;

"bilinen ağlar" üzerinden kayıtlı ağları silip denediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: horozcu yavuz abi

Emin olmamakla beraber;

"bilinen ağlar" üzerinden kayıtlı ağları silip denediniz mi?
    Hocam ag ayarlarida sifirlaninca o da sifirlandi , bilinen ag kalmadi ki ? Pc ci yapabilir degil mi ?

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğru Network WiFi driver ı yüklediğinizden emin olun ardından Google Ping değerlerini ve tracert Google çıktısına bakınız gönderilen paketler nerede tıkanıyor görüntüleyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekozmdr

Doğru Network WiFi driver ı yüklediğinizden emin olun ardından Google Ping değerlerini ve tracert Google çıktısına bakınız gönderilen paketler nerede tıkanıyor görüntüleyin
    Hocam telefondan mobil erisim noktasi aciyorum , sorunsuz bir sekilde giriyor . Ancak formattan onceki baglandigim wifi ye baglanmiyor hic bir sekilde . Sorun nerde olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

Hocam ag ayarlarida sifirlaninca o da sifirlandi , bilinen ag kalmadi ki ? Pc ci yapabilir degil mi ?

Alıntıları Göster
    Telefon interneti ile SlimDrivers programını indirin ve tüm driverları güncelleyin. Aynısını arkadaşımın bilgisayarında yaptık ve başarılı oldu. Yalnız çok internet yiyebilir(Biz Windows 8.1 üzerinde yaptık bu işlemleri.)

• İp çakışması mı var acaba elle 100 lü ip girin hocam dns ide değiştirin birde tracert çıktısına bi bakın tracert google.cok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.