Şimdi Ara

Laptop internet sorunsalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternet ile ilgili bir sorunum var ve size en acık sekilde anlatmaya calısacagım.

Laptoptan adsl modem üzerinden internete girerken bağlantı hem cok yavas hemde nasıl desem cok sık kopmalar gitmeler oluyor fakat aynı modemden aynı internete
    masaüstü bilgisayar üzerinden bir sorun yasamadan donngle ile bağlanıyorum. Yani burdan yola cıkarak modemde sorun olmaycagını dusunuyorum fakat telefonumun 3G
    internetini Wifi aktararak kurdugum bağlantıya laptop hic bir sorun yasamadan bağlanıyor. Bu durumda sorun neyden kaynaklanıyor olabilir diye size danısmaya karar
    verdim. Umarım sorunu anlayan bir arkadaş ya da bir şeyler onerebilecek bir arkadaş vardır. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruudsayat -- 27 Temmuz 2013; 14:55:19 >

• laptop ile modem arasında ne kadar mesafe var . wifi den bağlantı gerçekleştiğinde hızda azalma oluyor
  • XxXfrostXxX kullanıcısına yanıt
    Cok uzak bir mesafe yok zaten internetten düştüğü; sayfayı yüklemediği zamanlarda cekim gucunu gosteren cubuklar 5'e cıkıyor yani en sağlıklı halde gibi gozuktugunde internetten düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruudsayat

Cok uzak bir mesafe yok zaten internetten düştüğü; sayfayı yüklemediği zamanlarda cekim gucunu gosteren cubuklar 5'e cıkıyor yani en sağlıklı halde gibi gozuktugunde internetten düşüyor.

Modemin wireless yayın yaptığı kanalı değiştir. sırası ile 1, 6 veya 11. kanalı dene,
  • paliogo P kullanıcısına yanıt
    Onu nasıl yapıyorum acaba :)
  • Hallettim dostum sağolasın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    2 ay önce açıldı
    PS4 internet sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.