Windows 8 Tek Dil, 64 bit (önceden yüklenmiş) AMD Çift Çekirdekli E1-1200 APU 16:9 en boy oranıyla ve LED arka ışıklandırmasıyla Toshiba TruBrite® HD TFT Yüksek Parlaklıkta ekran 500 GB Çapraz Çizgi deseni ve beyaz klavyesiyle İnci Beyazı Kaplama 4096 (1 adet) MB DDR3 RAM (1.066 MHz) AMD Radeon™ HD 7310 Ekran Kartı destekli AMD Çift Çekirdekli İşlemci E1-1200 APU maksimum ömür : en fazla 4s00dk (Mobile Mark™ 2012) ağırlık : Şu ağırlıktan başlar: 2,3 kg G x U x Y : 380,0 x 242,0 x 33,52 mm
Bu işlemci yüzünden oyun oynayamıyorum doğru düzgün aylar öncesinden buraya yazdığımda arkadaşlar sadece bazı laptopların işlemcisi değişir falan demişlerdi Benimkinin de değişebileceğini söylediler fakat hangi modellere uyumlu olduğunu bilmiyorum yardım eder misiniz
UP
Laptoplarda işlemci değişimi çok sıkıntı be hocam sen genede soketi yaz ona uygun olan işlemcileri yazmaya çalışayım
quote:
Orijinalden alıntı: mubot
Laptoplarda işlemci değişimi çok sıkıntı be hocam sen genede soketi yaz ona uygun olan işlemcileri yazmaya çalışayım
Socket FT1 BGA yazıyor CPU Package kısmında
Anakart bölümündede Chipset AMD A40/50 Series FCH yazıyor
Bunlardan hangisi olduğunu anlamadığım için ikisinide yazdım sen anlarsın hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Di3Young
quote:
soket ft1 bga
Hocam açıkcası hiç bir seçeneğniz yok.Tahminimce o anakarta uyumlu olan en iyi işlemciyi kullanıyorsunuz.
Şöyle bir internetten baktım 1.5-1.48 hızında var sizin işlemciniz ise 1.4 ghz kısacası 80-100 mhz nin hiç bir etkisi olmaz.
yanlız o bilgisayarla hangi oyunları çalıştırmayı deniyorsunuz açıkcası merak ettim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Di3Young
quote:
soket ft1 bga
Hocam açıkcası hiç bir seçeneğniz yok.Tahminimce o anakarta uyumlu olan en iyi işlemciyi kullanıyorsunuz.
Şöyle bir internetten baktım 1.5-1.48 hızında var sizin işlemciniz ise 1.4 ghz kısacası 80-100 mhz nin hiç bir etkisi olmaz.
yanlız o bilgisayarla hangi oyunları çalıştırmayı deniyorsunuz açıkcası merak ettim
MMORPG falan oynayacaktım Guild Wars 2 gibi öyle bf4 te ac:blackflag'de falan gözüm yok Zaten kaldırabilecek potansiyeli var işlemcisi böyle olmasaydı