Şimdi Ara

Laptop'ım Eskisi Gibi Değil (Generals, Total War, Cod2)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 Model Toshiba Satellite A300 sahibiyim.

Medieval 2 Total War (modlar dahil), Generals (Zero Hour ve modlar dahil), Cod 4, Cod 2, oyunlarını sorunsuz oynayabiliyordum ilk senelerde.
    Aradan 4 sene geçti. Şimdi bu oyunları en düşük ayarlarda ve çözünürlüklerde bile zor oynuyorum. Format işe yaramadı.
    Özellikle Generals'ta yaşadığım sorun çok acayip. Yüklüyorum, bir iki gün herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum (tabii yine eskiye nazaran düşük ayarlar ile oynuyorum), bir kaç gün sonra donmalar meydana geliyor. Oyun 10 saniyede bir, 4-5 saniye boyunca takılıyor. Mouse imleci harekete devam ediyor. (Mouse harekete devam ediyorsa sorun ekran kartında değildir diyorlardı forumlarda) Silip baştan yüklüyorum, yine bir iki gün rahat. Sonra tekrar vuku buluyor...

Diğer oyunlardaki sorunlara gelirsek de, ilk senelerde kullandığım çözünürlük ve detay ayarlarını kullanamıyorum.

Sebebler ne olabilir sizce?

Laptop'ın özellikleri:

MS Windows 7 Ultimate 32-bit
    Intel Core 2 Duo CPU t5800 @ 2.00Ghz, 3.0GB RAM, Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mai Martı -- 12 Şubat 2013; 15:30:44 >

• Sistem en son ne zaman temizlendi ?
  • Laptop oyunlarda zorlanıyor aşırı ısınıyor ....ve zamanla eski performansını kaybediyor...Ben de de aynı durum var.Soğuk bir ortamda oynayarak karşılaştır istersen süreyi .
  • Sistemi sürekli temizliyorum. Soğuk ortamda da denedim. Hatta şehirler arası yolculuklarda ilaçların ısısını korumak için kullanılan plastik muhafazalı buzluklardan 4-5 tane koyuyorum laptop'ın altına. Bunu yaptığım vakit, neredeyse hiç ısınmıyor laptop. CPU da gayet iyi düzeyde oluyor. Lakin sorun devam ediyor. Fakat bugün laptop'a ayrı monitor taktım. COD 2'de 800x600'e çıkamıyordum, şimdi çıkabiliyorum ve gayet rahat oynanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.