İlk kez laptop alacağım.Öncelikle baya bir araştırmam oldu size çok soru sormayacağım.Fazla uzatmadan sorulara geçeyim.
1) Uzun süre MSI GE70 Apache Pro alma fikrim vardı ama dolar yükselince fiyatlar çok arttı ve gereksiz olduğunu düşünmeye başladım.Monster almaya karar verdim ona verceğim parayla iyi bir Monster laptop alınabiliyor ? Bu karar hakkında ne düşünüyorsunuz ?
2) 15.6 vs 17.3 Bu ikisi arasından hangi ekranı almalıyım ? Yurtta kalıyorum ve okulda sürekli yanımda taşımam gerekecek ? Aşırı oyun meraklısı değilim ama çok sık oyun oynarım. 15.6 alsam beni üzer mi ?
3) Monster'in hangi serisini önerirsiniz ? Fiyat olarak max 3500 'e kadar çıkabilirim.
Selam şu an aynı sizin durumunuzdayım. 1)MSI bilinen bir laptop önce bende onu düşündüm. fakat 2 sene önceki fiyatlarını düşündüğüm zaman iyice soğudum onlardan fiyat farkı sadece dolardan olmadı adamlar bilerek artırdı fiyatlarını. Monster forumlarını bi aydır okuyorum. Problemler var her bilgisayarda olduğu gibi, ama teknik servisi çok iyi hatta bu forumdan bir kişiye özel ışık sızmasıyla ilgili video bile yayınlamışlar çok hoşuma gitti. Sadece bu yüzden bile Monster bence secilmeye değer diye düşünüyorum. 2)Oyun meraklısı bir arkadaşım 17 " önerdi oyunlardan çok daha fazla zevk alırsın dedi. Hemde kasa geniş olduğu için soğutmasının daha verimli olacağını düşünüyorum. 3)http://www.monsternotebook.com.tr/urun_kiyaslama.aspx?lang=tr-TR&kat=1105&uKods=475461,475188,475680 burada karşılaştırma var ben v6.1.1 versiyonunu seçtim.
Ürünler Stoklarda yok ama 5-10 ağustos arasında gelecekmiş haberiniz olsun :)
dostlar inanmazsınız bende sizinlen aynı çekinceleri paylaşıyorum ve aynu durumdayım . Bugün kadıköy deki yerlerine de gittim baktım inceledim. Fena durmuyor ama hala şüphelerim var . Sizler ne dersiniz? MONSTER® ABRA A7 V6.1 17.3" istiyorum bende