Şimdi Ara

Laptop İçin USB WİRELESS adaptör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni laptop aldık dayıma ve birde intenet almak gerekiyor.Ancak evde şifresiz kablosuz ağ görüyor bilgisayar.Çok nadir bağlanıyor.Görüyor fakat bağlanamıyor.Bağlantı çok çabuk kesiliyor.Bende Wireless adaptör alalım dedim tam bu sırada size ihtiyacım var.

20-30 liraya satılan usb antenli ürünler işimi görürmü acaba 5 dbi 1 km mesafe demişler(ben pek anlamam)Tıklayın

yada 40 liraya şu ürün nasıl Tıklayın

Peki bu 80 liralık ürünlemi işimi tam anlamıyla halledebilirim Tıklayın

Birinci ürünle ikinci ürünün arasında ne fark var?

İşimi hangisiyle halledebilirim arkadaşlar? 80 Tl çok ucuz bir rakam değil sonuçta kendime almıyorum bu ürünü ve memnun kalmayanlar olmuş yorumlara göre.Kendime alsam sıkıntı değilde şimdi aldırırız dayıma sorun felan çıkar diye korkuyorum açıkcası.

Ayrıca var mıdır süzün extra tavsiyeniz.Hepiniz sağolun.

Unutmadan şunuda söyleyim laptopa takılan antenler varmış.Ben usb alalım dedim çünkü masaüstü felanda var işe yarar diye.Sağolun tekrar

• hocam bende yeniyim bu konuda ama okudugum kadariylahttp://www.incehesap.com/tplink_tlwn7200nd_usb_adaptor-779-14498.html 34 tl + 4 tl kargo bedeliyle bunu alabilirsiniz. incehesaptan daha cok aliş veriş yaptım saglam hizli kargo güvenebilirsiniz..

biraz daha profesyönel kaliteli olan ürünler

ALFA AWUS036H 1000mw fiyati 57 70 tl civarinda

ALFA AWUS036NHR 2000mw 75 tl 90 tl civarinda

ben kardeşim icin nhr olan modeli tercih ettim. daha saglam tavsiye icin utkan abiyle konuşun bence
  • Bubba123 arkadaşa katılıyorum. Ev içi için tp link 7200nd kesinlikle yeterli. Daha fazlasına gerek yok. Daha üst düzey bir ürün için Alfa alabilirsiniz. Ama gerek yok 7200nd yeterli. İşinizi görür merak etmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi adaptör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Wifi 6 usb tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.