Şimdi Ara

LAPTOP İÇİN HANGİ TÜR OYUN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim laptopum var özellile ilgili bi problemim yok.Sadece laptopda hangi tür oyunlar oynanır onu öğrenmek istiyorum.Online olabilir yani mmorpg gibi kasmalı browser tabanlı call of duty gibi mesela.Önerilerinizi bekliyorum

• bence al indir online süper bir oyunhttp://tr.leagueoflegends.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: veoniuta81

Merhaba Arkadaşlar;

Benim laptopum var özellile ilgili bi problemim yok.Sadece laptopda hangi tür oyunlar oynanır onu öğrenmek istiyorum.Online olabilir yani mmorpg gibi kasmalı browser tabanlı call of duty gibi mesela.Önerilerinizi bekliyorum

Resident Evil 5, Mount and Blade Warband, Dead Island, Euro Truck Simulator_ bu saydigim oyunlari kendi laptopumda oynadim süper oyunlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desktopta ne oynuyorsan laptop ta da oynarsın hocam
  • Orijinalden alıntı: nickipedia

Desktopta ne oynuyorsan laptop ta da oynarsın hocam
    [/quote
    evet,oynanabiliyor fakat oyun zevkini tam veren tabiki masaüstü fakat laptopda biraz sıkıntı olabiliyor yani hangi oyun daha çok sarar bakımından bu konuyu açtım
  • Orijinalden alıntı: veoniuta81

Orijinalden alıntı: nickipedia

[/quote
    evet,oynanabiliyor fakat oyun zevkini tam veren tabiki masaüstü fakat laptopda biraz sıkıntı olabiliyor yani hangi oyun daha çok sarar bakımından bu konuyu açtım

katılıyorum desktop konforunu bulamıyosun ama yapcak bişey yok.Yani normalde hiç oynanmıyor yıllarca desktopta oynadığım için 7 aydır laptop kullanıyorum hala alışamadım
  • Orijinalden alıntı: nickipedia

[/quote

katılıyorum desktop konforunu bulamıyosun ama yapcak bişey yok.Yani normalde hiç oynanmıyor yıllarca desktopta oynadığım için 7 aydır laptop kullanıyorum hala alışamadım

ya bi oyun önerin var mı ? oyun indircemde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kol takıp pes veya fifa oynayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

Kol takıp pes veya fifa oynayabilirsin

bizim plazma var led tv pc'yi bağlıyorum ps3 gibi oluyor fakat ben maçlarla aram iyi değil başka oyun önerisi lazım
  • Torchlight 2-1 , Prototype , Gta Sa , Gta 4 , Asassian Creed Brotherhood , Minecraft , Pes 2012-2013 , Fifa 2012-2013 , Resident Evil 5 , Mount and Blade warband , NBA SK12 , F1 2012 , The walking dead episode 1-2-3-4-5 , League of Legends , Diablo 1-2-3 , CoD serisi , I am Alive , Son Silah 2 , Zombi Rock.

Web tabanlı olarak ise Ogame , Pockie Pirates , Darkorbit , Travian , Klan savaslari , umaykut.

Yüklemeden önce özelliklerine bakarak oyna ve kasarsa oyunlar çözünürlük ayarlarını düşür ve laptop pil ayarlarından yüksek performansa al.
  • Orijinalden alıntı: veoniuta81

[/quote

ya bi oyun önerin var mı ? oyun indircemde

Ben her türde oynuyorum.sen fm 12 falan oynayabilirsn yada hitman 4 diye düşünüyorum.birde total war tarzı

• Oyun için laptop mu alıyorsunuz? FM, Total War.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.