Şimdi Ara

Laptop için ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selamlar. Benim Samsung RV510-A07TR model bir dizüstüm var,bu modelin ekran kartını değiştirebilme durumumuz varmıdır?
    Özellikler;

Intel Pentium Dual Core T4500 İşlemci 2.30 GHZ
    2 GB DDR3 RAM
    320 GB SATA HDD
    Intel GMA 4500M Grafik Belleği
    15.6" 1366x768 LEDHD Ekran
    Windows 7 Home Basic

Eğer ekran kartı değişebiliyorsa nasıl bir kart almak gerekir bu makinaya? araştırdım ama bir sonuca varamadım malesef.

• üzgünüm ama laptobunuzda harici bir ekran kartı olduğunu sanmıyorum.ekran kartı onboard,anakarta gömülü.
    değiştirmek için chip değişimi lazım,bu da anakarta gereksiz ameliyat demek,risk demek,bence gereksiz.
    ne kadar yükseltileceğine gelince,bilmiyorum,bakmak lazım ama çok da fazla bir artış sağlayabileceğinizi sanmıyorum..
  • Intel GMA 4500M ekran kartı sökülemezmi yani? Bu ayrı bir parça değilmi,anakarta lehimlimidir? eğer değiştirme durumu yoksa ram i kaç gb a kadar çıkarabiliriz acaba?
  • Sayın Eset;

Günümüz laptoplarında; iyi modellerde genelde 2 ekran kartı oluyor..Birisi onboard,birisi de harici.
    Onboard anakarta lehimli olur,gömülüdür.Hariciler ise kolaylıkla değiştirilebilir.Masaüstü pc mantığı ile düşünebilirsiniz.
    Sizin bilgisayarınızda harici yok,sadece onboard ekran kartı var.Bunun değiştirilmesi de kolay bir işlem değil,fazlasıyla zor.
    Modelini yükseltebilseniz bile oyun oynamanızda vs. bir katkısı olmayacaktır,tam tersine anakarta bu işlemi yaptırtmak da ileride büyük arızalara sebebiyet verebilir.
    Özetlemek gerekirse,o bilgisayara ekran kartı yükseltmesi yapmak bir maceradan ibaret..Tavsiye etmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.