Şimdi Ara

Laptop'ı LCD ye bağlamak.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
128.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar benim 107 ekran full hd led tv im var markası lg.tv ilk kurulurken pc ile bağlantıyı sordum ve adamlar da kurdular.tv den ses de görüntüde geliyordu.sonra ben bir şey yaptım ses artık gelmiyor sadece görüntü var ne yapmış olabilirim,bunu nasıl düzeltirim ???
  • bende lenovo g550 den hdmi ile lcd ye bağlayınca sadece görüntüyü aktarabiliyorum, asus n61jq ile bağlayınca ses+gürüntüyü aktarabiliyorum bunun nedeni hdmi versiyon farkı mıdır?iki lcd de denedim sonuç aynıydı.
  • Merhaba Arkadaslar laptopu hdmi ile lcd tv ye bağlıyorum fakat masaüstü görüntüsü lcd ekrana sığmıyor bunun için ne yapabilirm? ekran kartım nividia
  • hım tşklr
  • arkadaşlar bende hp compaq laptop var lcd tv ise lg ld4 series realcinema full hd tv 120 ekran
    vga ile laptopu sorunsuz bağladım ancak hdmı ile bağladığımda laptop ekranı goruo ancak ekranda sinyal yok yazıo.bunun nedeni nedir
    laptopun 256mb paylasımsız toplam 1458 mb ekran kartı var nvidia geforce 8200 serisinden.acaba hdmı girişimi bozuk laptopumun.
    lcd de srunyok çünkü xbox u bağlıyorum normalde sorun olmuyor.lütfen yardım edin.
  • Masa üstü bilgisayarımı hdmi ile Philips 82 ekran lcdtv ye bağladım.Çözünürlük 1920*1080 de ayarlı ama 60 hz den daha fazlası seçenenekler de yok.Lcd tvler 100 hz değil mi.Seçeneklerde 100 hz neden yok.
  • EKRAN KARTIN DESTEKLEMİYOR OLABİLİR .ANCAK BENDE NİYE SİNMYAL YOK YAZIYOR? Bİ TÜRLÜ AYARLAYAMADIM LAPTIP LCD Yİ GORUO AMA SİNYAL YOK DİO.
    CASPER MARKA İNTEL EKRAN KARTI Bİ LAPTOP BAĞLAMIŞTIM SORUN OLMAMIŞTI AYAR BİLE YAPMAMIŞTIM.AMA BUNDA NE YAPTIYSAM OLMUYOR AYAR FALANMI YAPMAM LAZIM ACABA?
  • Laptopu Lcd ye bağlayınca laptopta ekran kararacak görüntü lcd ye gidecek.Eğer laptopta ekran kararmamışsa görüntü çıkışını lcd ye verememişsindir.Laptoğparda fn tuşu oluyor.Benim toshiba da öyleydi fn tuşuna bastığımda yukarıda simgeler beliriyordu ordan f5 e bastığımda ordan görüntü çıkışını lcd ye göstertiyordum.
  • tama bi denerim bugun yine saol öneri için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d-max

    quote:

    Orijinalden alıntı: SCIENTIST

    quote:

    Orjinalden alıntı: caddelly

    arkadaslar sonunda dun sony 40s4000 lcd tv aldım.ama baglantılar hakkında hıc bılgım yok.laptop'ımı lcd ye baglamak ıstıyorum.ama hangı kablo kullanılır bılmıyorum.hatta baglantılar degıstıkce goruntulerde de degısme oluyormus.bugun kablo almayı dusunuyorum.hangı cesıt bır kablo ve fıyatı konusunda bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım.ayrıca laptop modelı bu konuda onemlı mı? bende hp pavillion dv1000 var.yardımlarınızı beklıyorum.



    Hayırlı olsunİki uçu erkek VGA kablosu kullanarak Laptopımınzdan LCD TV nize bağlantı yapabilirsiniz.VGA kablolarında 3 metrelik kabloları tercih etmek daha mantıklı 3 metreden sonra VGA sinyaller zayıflar.(5m de kullanabilirsiniz)

     Laptop'ı LCD ye bağlamak..


    Kullandığınız LCD TV de 15 pin D-Sub girişi diye adlandırılır.LCT TV nizin arka giriş komponentlerinde 5 nolu giriş

     Laptop'ı LCD ye bağlamak..



    Laptop nızın ekran kartı özelliklerini bilmiyorum.LCD TV niz full hd (1920x1080) olması lazım
    Laptop nızın çözünürlüğünüde 1920x1080 ayarlayabilirsiniz.Bu çözünürlüğü ekran kartınızı görüntü özelliklerinde göremiyorsanız.Bağdaşdırıcı-Tüm Modları listele kısmından ekleme yapabilirsiniz.VGA kablonuzuhttp://www.1e1al.com/index.php?do=catalog/product&pid=4370 satın alabilirsiniz.

     Laptop'ı LCD ye bağlamak..





    Peki bu bağlantıda ses olayını nasıl çözecez sanırım onun içinde ayrı bir çıkış almak gerekiyo bilgisayardan değilmi ?
    Düzeltme : Konun başını okumamıştım sorumu geri alıyorum teşekkürler.

    resimdeki kabloyla laptopu lcd ye bağladım lcd de sadece masaüstü arka planı gözüküyor masaüstündeki simgeler lcd de gözükmüyor bunu nasıl düzeltebilirim.




  • Arkadaşlar ben hdi kabloyu bağladım laptop algıladı samsung yazıyor ekranı çoğalttım hem laptopta hem tv de olması lazım ama tv hiç etkilenmiyor hala kanal normal yayınına devam ediyor. Acaba kumada da av tuşuna falan mı basmak lazım gerçi av tuşu da yok?
  • merhabalar .
  • Arkadaşlar merhaba

    3d görüntüsü değil de normal görüntü için 47lm640s tv yi lap topa hdmi kabloyla bağladım. Her şey iyi hoş oluyor da ama tam ekran moduna videoları aldığımda görüntü siyah ses tam geliyor fikri olan var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.