Şimdi Ara

Laptop'ı LCD ye bağlamak.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
128.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Girişlerim bunlar sanırım 3,5 jack yok.50 " Lg kullanıyorum

     Laptop'ı LCD ye bağlamak..

     Laptop'ı LCD ye bağlamak..
  • Sanırım Optical OUT'un yanındaki AUDIO IN(RGB/DVI) yazan giriş 3,5". ve Pc bağlantısında sesi buraya girmelisin.
  • Girmedi 3,5 jack anlayamadım orası ne işe yarıyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: amet

    Girmedi 3,5 jack anlayamadım orası ne işe yarıyor


    3,5" ları karıştırmayalım. Örneğin: Senin bahsettiğin kırmızı-beyaz kablolar 3,5" değildir. Daha büyüktür. Benim dediğim pc'ye giren taraftaki uç nasılsa öyle olmalıdır.

     Laptop'ı LCD ye bağlamak..


    Bu fotoğrafta gözüken pc tarafı olarak belirttiğim uç gibi olmalıdır.
  • Tamam dediğim kablonun pc tarafını AUDIO IN(RGB/DVI) bölümüne takmaya çalıştım olmadı.Ayrıca 3,5 dediğimiz normal kulaklık girişi değilmi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: amet

    Tamam dediğim kablonun pc tarafını AUDIO IN(RGB/DVI) bölümüne takmaya çalıştım olmadı.Ayrıca 3,5 dediğimiz normal kulaklık girişi değilmi?

    Yani öyle olması lazım. Peki o kırmızı beyaz uçlardan bir tanesi uyuyor mu oraya?
  • Denemedim ama uymaz orası küçük 3,5 luk giriyo ama oturmuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Àhmet -- 20 Aralık 2008; 18:36:13 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: amet

    Denemedim ama uymaz orası küçük 3,5 luk giriyo ama oturmuyor

    Yeni ve hiç kullanılmadığı için sıkıdır belki. Biraz bastır girer diyecem ama korkuyorum da bir şey olur diye...
  • Denedim dediğin gibi çıktı biraz sıkı girdi içeri ben şimdi ikitarafıda 3,5 luk alıyım ozamn
  • quote:

    Orjinalden alıntı: amet

    Denedim dediğin gibi çıktı biraz sıkı girdi içeri ben şimdi ikitarafıda 3,5 luk alıyım ozamn

    Hep beraber. Repeat after me... "OHH BEE.."
  • Çok tşk. yardımların için.Birde bu 9.90 lık digiturk için sen ne düşünüyorsun?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: amet

    Çok tşk. yardımların için.Birde bu 9.90 lık digiturk için sen ne düşünüyorsun?

    Görüntü kalitesi olarak normal uydu yayınlarından daha kötü. Başta onu kabul etmek lazım. Ve o paketin içeriğini tam olarak bilmemekle beraber pekte öyle önemli kanalları içinde barındırmıyor diye biliyorum.

    Bunun yanında bazen apartman ve sitelerde ortak digitürk oluyor. O durumda gidip kendi antenini koyamıyorsun çatıya vs. Bu şartlarda mantıklı olabiliyor.

    Diğer türlü gerek yok gibi geliyor bana her ay para ödemeye. Fakat bu konuyu digitürk kullanıcılarına sormanda fayda var. Benim görüşlerime pek itibar etme.




  • öncelikle herkese selamlar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Sizlere bir sorum olacak bende Sony Vaio VGN-NS21Z/S model bir laptop var ve bu laptopun sadece vga çıkışı var. bir de vestel millenium hd ready özellikli lcd tv var. tvnin vga ve dvi çıkışları var.benim en iyi şekilde görüntü almam için direk vga dan vga ya mı yoksa vga dan dvi ya dönüşüm mü yapmam lazım. dvi ya dönüşüm yapsam vga ya göre kalitesi artarmı. bunları merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
  •  Laptop'ı LCD ye bağlamak..

     Laptop'ı LCD ye bağlamak..

     Laptop'ı LCD ye bağlamak..

     Laptop'ı LCD ye bağlamak..


    işte arkadaslar benim bilgisayarın ve lcd ninn arkasındaki bağlantı noktaları ve bağlamaya çalıstıgım kablo. kabloylla bilgisayarı ve lcd yi bağlıyorum ama görüntü gelmiyo. acaba hatayı nerde yapıyorruz. bi yardım edin lütfen.
    bu arada tv vestel slim 42850 100hz. bilgisyarda inspiron 6400. laptopun ekran kartı rodeon x1400.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanusl -- 18 Nisan 2009; 17:29:50 >




  • DOstum seçtiğin çözünürlük laptop ekranın çözünürlüğü..Senin 1280/768 seçmen lazım..Yine olmazsa ben sana bir kaç tavsiye veriyim onları dene..-Tv'den vga girişi (veya pc) seçili olduğuna emin ol.-Görüntü alamazsan laptop ekranını iptal edip sadece tv'ye görüntü aktarımını dene..-Laptoplarda bağlantılarda sorun olabiliyor, varsa masaüstü bir pc ile deneme yapabilirsin..
  • tamamdır arkadaaslar. buldum sorunu. fn+f8 yapmak lazımmıs. bende 2 senedir bu crt/lcd tusu ne işe yarıyo diyordum ya. acemilik işte. yardımın için saol. ama şimdi baska bişey lcd de görüntüler gölgeli çıkıyo bu nedendir acaba. çözünürlüğü 1080 de yapssam değişmiyo
  • Arkadaşlar bende Casper NIRVANA 15.4" CPE-T640-3K95 serisi dizüstü bilgisayarımı Philips 32PFL5403D/12 sersi lcd televizyona bağlamak istiyorum ama bilgisayarımda sadece Vga çıkışı var tv'dede vga girişi yok sadece hdmı girişi var nasıl bağlantı yapabiliriz hiçbir çözümü yokmu bu işin :(

    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=32PFL5403D/12&scy=TR&slg=tr#

    Burada bağlantı şekillerini göstermiş Dvı-Hdmı destekliyor ama Vga-Dvı dönüştürü alsam işe yararmı acaba ?




  • Arkadaşlar bendede şöyle bir sorun var laptopumu lcd tv ye bağladım ancak laptop da ayrı bir görüntü oluştu lcd ekran da ayrı bir görüntü oluştu.Yani iki farklı ekran gibi oldu laptopta normal herşey yerli yerinde ancak lcd ekranında ise sadece arka plan durmakta ekranlar arasında geçiş yapabiliyorum.FN+5 tusunuda kullanmama rağmen ya laptopun ekran gidiyor ama oraya yansımıyor yada az önce dediğim durum oluşuyor.Bu arada vga kablo kullanıyorum eğer bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
  • Merhaba arkadaslar benim yeni bir samsung 46n650 televizyon aldim. bunu laptop'a baglamakta sikinti yasiyorum.

    Laptop hp compaq nc8430 ati radeon x1600 ekran karti var. hdmi cikisi yok bir vga kablo aldim televizyonda da PC yazan bir disi vga girisi vardi ona bagladim.
    Laptop'ta fn-f4'e basinca 2 defa butun goruntuyu monitore yani televizyona yolluyor. Normalde laptop cozunurluk 1600x1050.

    ekrana gonderince bunu ya 1440x900'e ayarliyor kendisi bilgisayar veya 1024x768 yapiyor. bir defada 1600x1050 yaptigini gordum daha da ileri gitmedi. bilgisayardan cozunurlugunu 1920x1080 x 60hz yapinca cozunurlugu televizyon tarafindan 1024x768 goruyorum. ama desktop alani 1920x1080 oluyor ve mouse'u saga sola goturunce ekran da kayiyor. Bu ben ekran olarak bunu desteklemiyorum demek aslinda.

    Televizyonda kullanici kilavuzunda pc inputtan (vga) 1920x1080 alabilirim diyor. Ama ben bu cozunurlugu bir turlu gormeyi beceremedim. Bu cins bir problem yasamis kimse aramizda var midir acaba?

    Simdiden tesekkurler.




  • @alacadogan

    Görüntüyü sadece tv'ye yollamayı denedin mi? Yani notebook ekranında görüntü olmayacak sadece tv'de olacak. Çünkü ikisinde birden "clone" görüntü olursa tv'ye giden çözünürlük notebook ekranının çöznürlüğü ile sınırlı kalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.