Şimdi Ara

Laptop hakkında bilgiye ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 hafta içinde laptop alıcam yaklaşık olarak 2300 tl param var ve alıcağım laptopda marka olsun istedim ve sony şeçtim ve SONY VAİO VPC-F23EFX/B modelini bir sitede buldum ve görünümü her nekadar kötü olsada özellikleri pek bi cezbedici 4gb ekran kartı i7 işlemcili ve 4gb ram kapasiteli fakat bulduğum site haricinde başka hiçbir yerde laptop la ilgili bir bilgi göremedim yani sony nin kendi orjinal sitesinde bile bu marka bulunmuyo eğer bu laptop u bilen,kullanan varsa yardımını bekliyorum ve benim bütçeme uygun laptop tavsiyelerinizi bekliyorum laptopu bulduğum siteyi aşağıda verdim lütfen inceleyip bana yardım edin !!!

http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-vaio-vpc-f23efx-b-notebook-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-avantajlari,31228.html

• Yeni özellikli makinelere bakın,kullnım amacınız nedir?Özellik olarak okadarda üstün değil,normal özellikli leptopları ve düşük özellikli olanları sony toshıba gibi markaların pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.