Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

laptop format yardımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arakadaşlar toshiba a660 1 ek kullanıyorum kendi programı var toshiba bullettin board bunun içindede recovery media creator var ben bilgisayarı ilk aldıgım gün buradan geri yükleme dvdleri oluşturdum şimdide dvdleri kullanıp format atmak istiyorum ama dvdleri nasıl kullanıcam , 1. dvd yi takıyorum içinde bilmedigim içerikler var yükle falan yok yardım

• Üstteki arkadaşın dediği gibi DVD'yi takacaksın, sonra reset atacaksın bilgisayara. Daha sonra F11 tuşu ve ya başka bir fonksiyon tuşu ile DVD önyüklemeyi gerçekleştireceksin. Ondan sonra o seni yönlendirir zaten.

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
  • Yukarıda bahsedildiği gibi bilgisayarı yeniden başlatıp ekran açılmadan F12 tuşuna basılı tutacaksın nereden başlatmak istediğini soran ingilizce bir ekran gelecek oradan DVD yi seçip bekleyeceksin gerekli yerlerde program seni yönlendirecek.
    samsung laptopta format sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.