Geçenlerde program ekle kaldırdan windows live mash miydi neydi farklı dillerde yazılı olanları sildim.Sanırım bunun yanı sıra yanlış bişi daha kaldırdım ve o günden sonra bilgisayar ilk formattan sonraki haline döndü :D ayarları falan değişmemiş güç seçenekleri olsun, ekran parlaklığı vs. fakat bildiğiniz arka plan gitti ve şimdi FN ye basılı tutup ses ayarlarını yaptığım tuşlar (yanlızca o üçü F10-F11-F12) çalışmıyor.Aygıt yöneticisinden güncellede dedim ama olmadı.Bu arada ASUS N53SN modelinden bahsediyorum.
Asusun kendi sitesinden sürücü yüklemeyi dene , notebookun yanında verilen sürücüleri yüklemeyi dene olmadı sistem geri yükleme yap , bir daha da bilip bilmediğin her şeyi silme :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
F9 ile recovery yap, tertemiz olsun
quote:
Orijinalden alıntı: turhanlı35
aman hocam naptın? en geç 2 saat sonra kullanabiliyor ve eski haline getirmiş olmam lazım o da hayatta yetişmez 2 saate. neyse sürücüyü yükledik bakalım bi reset atıcaz,düzelmicek gibi duruyor ama.
quote:
Orijinalden alıntı: onury59
quote:
Orijinalden alıntı: turhanlı35
aman hocam naptın? en geç 2 saat sonra kullanabiliyor ve eski haline getirmiş olmam lazım o da hayatta yetişmez 2 saate. neyse sürücüyü yükledik bakalım bi reset atıcaz,düzelmicek gibi duruyor ama.
hayır 2 saatten az sürer, en fazla 30-45 dk. da biter
Gerek yok formata,herşeye format diyorsunuz.Asus sitesinden modeli girin atkacpi sürücüsünü kurun düzelir.