Şimdi Ara

Laptop FN Ses tuşları işlevini kaybetti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde program ekle kaldırdan windows live mash miydi neydi farklı dillerde yazılı olanları sildim.Sanırım bunun yanı sıra yanlış bişi daha kaldırdım ve o günden sonra bilgisayar ilk formattan sonraki haline döndü :D ayarları falan değişmemiş güç seçenekleri olsun, ekran parlaklığı vs. fakat bildiğiniz arka plan gitti ve şimdi FN ye basılı tutup ses ayarlarını yaptığım tuşlar (yanlızca o üçü F10-F11-F12) çalışmıyor.Aygıt yöneticisinden güncellede dedim ama olmadı.Bu arada ASUS N53SN modelinden bahsediyorum.

• Asusun kendi sitesinden sürücü yüklemeyi dene , notebookun yanında verilen sürücüleri yüklemeyi dene olmadı sistem geri yükleme yap , bir daha da bilip bilmediğin her şeyi silme :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F9 ile recovery yap, tertemiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: turhanlı35

F9 ile recovery yap, tertemiz olsun

aman hocam naptın? en geç 2 saat sonra kullanabiliyor ve eski haline getirmiş olmam lazım o da hayatta yetişmez 2 saate. neyse sürücüyü yükledik bakalım bi reset atıcaz,düzelmicek gibi duruyor ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onury59

quote:

Orijinalden alıntı: turhanlı35

F9 ile recovery yap, tertemiz olsun

aman hocam naptın? en geç 2 saat sonra kullanabiliyor ve eski haline getirmiş olmam lazım o da hayatta yetişmez 2 saate. neyse sürücüyü yükledik bakalım bi reset atıcaz,düzelmicek gibi duruyor ama.

hayır 2 saatten az sürer, en fazla 30-45 dk. da biter
  • Gerek yok formata,herşeye format diyorsunuz.Asus sitesinden modeli girin atkacpi sürücüsünü kurun düzelir.
  • aynen öyle yaptım düzeldi zaten. teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Fn tuşu çalışmıyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.