Şimdi Ara

Laptop Fanı Ve Garanti Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlaş şimdi Exper marka bi laptopum var. Şu an oyunlarda aşırı derecede ısınıyor makine. 90ı rahat geçiyor her oyunda 96-97'ye vuruyor ibre. Heralde fan kirlenmiştir felan diyorum. Alet şuanda garanti kapsamında.

benim açıp temizlemem garantiyi bozar mı? bozar ise servise götürsem onların bu işi ücretli mi ücretsiz mi yapması gerekir? yada garantiyi bozmayacak şekilde yapabileceğim birşey yok mudur? (laptop soğutucum var)

şimdiden teşekkür ediyorum

• Merhaba,

Cihazın içerisini açmanız durumunda, cihaz garanti dışı kalacaktır. Bu işlemi servis yapması lazım, kimi servis garanti kapsamındaki ürünlerden para talep etmiyor. Kimiside 50 Türk lirası gibi bir miktar talep ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Cihazın içerisini açmanız durumunda, cihaz garanti dışı kalacaktır. Bu işlemi servis yapması lazım, kimi servis garanti kapsamındaki ürünlerden para talep etmiyor. Kimiside 50 Türk lirası gibi bir miktar talep ediyor.

peki çok teşekkür ederim, servisle iletişime geçeyim o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..UnReaL..

arkadaşlaş şimdi Exper marka bi laptopum var. Şu an oyunlarda aşırı derecede ısınıyor makine. 90ı rahat geçiyor her oyunda 96-97'ye vuruyor ibre. Heralde fan kirlenmiştir felan diyorum. Alet şuanda garanti kapsamında.

benim açıp temizlemem garantiyi bozar mı? bozar ise servise götürsem onların bu işi ücretli mi ücretsiz mi yapması gerekir? yada garantiyi bozmayacak şekilde yapabileceğim birşey yok mudur? (laptop soğutucum var)

şimdiden teşekkür ediyorum

Garanti süresince periyodik bakımda ücret alınmaması lazım aslında. Müşteri memnuniyeti açısından en azından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.