Şimdi Ara

laptop ekranina goruntu gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biraz once can sikintisindan sanirim laptobumu bozdum :)

Laptop biraz eski benim, pilini cikardim ve icini merak ettigim icin acmaya koyuldum. İlk actigim yerde sanirim hdd vardi pek birsey yapmadim kqpattim kapagini. ikinci actigim yerde ramler vardi cikardim 2 ramide tekrar ayni sekilde taktim. Ardimdan pilinide taktim acma dugmesine tikladim acilir gibi oldu ama ekrana hicbirsey gelmedi.

Sorun ne olabilir ?

Dip not: Telden yazdigim icin bazi hatalar olabilir kusuruma bakmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neyse arkadaşlar demin açtığım yerleri bir kez daha açtım bu sefer görüntü geldi. Tam anlam veremesemde sorunumu hallettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

Merhaba arkadaslar.

Laptop biraz eski benim, pilini cikardim ve icini merak ettigim icin acmaya koyuldum. İlk actigim yerde sanirim hdd vardi pek birsey yapmadim kqpattim kapagini. ikinci actigim yerde ramler vardi cikardim 2 ramide tekrar ayni sekilde taktim. Ardimdan pilinide taktim acma dugmesine tikladim acilir gibi oldu ama ekrana hicbirsey gelmedi.

Sorun ne olabilir ?

çıkartıp takarken biryerine bişey yapmadıysan açılır, birde açılır gibi oldu yazmışsın açılır gibi olup geri mi kapanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkomarko

quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

Merhaba arkadaslar.

Sorun ne olabilir ?

çıkartıp takarken biryerine bişey yapmadıysan açılır, birde açılır gibi oldu yazmışsın açılır gibi olup geri mi kapanıyor

Ekrana görüntü gelmiyordu ama laptopun ışıkları yanıyordu demek istediğim. Ama şuan için sorunu hallettim. Teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitore görüntü gelmiyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.