Şimdi Ara

Laptop ekranına görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün gece laptop yere düştü ve ekrana görüntü gelmiyor, harici ekrana taktım yine görüntü yok. Laptopun fanı normal çalışıyor ve tüm ışıkları yanıyor, sorun ne olabilir

Markası : Casper Nirvana nb 15.6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreovezz -- 15 Ağustos 2019; 21:49:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hdmi i bagladikdan sonra windows+p yap.
    Asagi tusuna iki kez bastikdan sonra enterla bakam goruntu geliyormu ona gore yonlendireyim seni. Bide laptop sola dogru dustuyse mentese kirilip ekran soketini yerinden cikartmis olabilir. Daha once basima geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: emeklipoh

Hdmi i bagladikdan sonra windows+p yap.
    Asagi tusuna iki kez bastikdan sonra enterla bakam goruntu geliyormu ona gore yonlendireyim seni. Bide laptop sola dogru dustuyse mentese kirilip ekran soketini yerinden cikartmis olabilir. Daha once basima geldi
    Deniyorum hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: emeklipoh

Hdmi i bagladikdan sonra windows+p yap.
    Maalesef olmadı

• Güncel

• Emreovezz E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediğini yine yap ama enter'a bas olmayınca bir daha aynı kombinasyon aşağı tuşuna bas enter yap.

Ekrana görüntü gelip gelmediğini kontrol et. Olmuyorsa zaten leptopu teknik servise götürmeniz gerekecek.

Kolay gelsin.
  • Ram leri sökün takın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekrana görüntü gelmiyor
    11 yıl önce açıldı
    Bilgisayara Görüntü Gelmiyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxpayne53

Arkadaşın dediğini yine yap ama enter'a bas olmayınca bir daha aynı kombinasyon aşağı tuşuna bas enter yap.

Ekrana görüntü gelip gelmediğini kontrol et. Olmuyorsa zaten leptopu teknik servise götürmeniz gerekecek.

Kolay gelsin.
    Teşekkür ederim ama, çok kez denedim olmadı, teknik servise götürme şansım şuan için yok

• quote:

Orijinalden alıntı: umut by umut

Ram leri sökün takın.
    Denedim sonuç yok, tüm parçaları söküp taktım

• Arkadaşlar sorun çözüldü, laptop ta 2 tane Ram vardı, ben ikisini yer değiştirerek deniyordum, 1 tane ram ile çalıştırınca düzeldi, yardımlarınız için çok teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.