Şimdi Ara

Laptop ekranı piksel piksel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop'un ekranı özellikle tarayıcıda ve mouse'u hareket ettirdiğimde masaüstünde piksel piksel oluyor. Yazılar okunmuyor. Tam ekran video çalıştırırken sorun olmuyor. windows açılırken hiçbir sıkıntı yok. önce sadece prize takılıyken başladı. Adaptör problemi olduğunu düşünüp yenisini sipariş ettim. Ama şu an bataryada ve hala var.

İsterseniz ekranın videosunu da yükleyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaistlinXX

Laptop'un ekranı özellikle tarayıcıda ve mouse'u hareket ettirdiğimde masaüstünde piksel piksel oluyor. Yazılar okunmuyor. Tam ekran video çalıştırırken sorun olmuyor. windows açılırken hiçbir sıkıntı yok. önce sadece prize takılıyken başladı. Adaptör problemi olduğunu düşünüp yenisini sipariş ettim. Ama şu an bataryada ve hala var.

İsterseniz ekranın videosunu da yükleyebilirim.

ben win8 kurmuştum bi ara ekran kartı senin dediğin gibi olmuştu bunun nedeni bios sürümü ve ekran kartının uyumsuzluğu eğer win8 ise nasıl çözülçeğini anlatabilirim.bide ram veya ekran kartı tam oturmuyor olabilir
  • win7 kullanıyorum ama nasıl çözdüğünüzü dinlemek isterim. 2.5 yıllık bilgisayar ve ilk defa bu sabah böyle bir sorunla karşılaştım. o yüzden yazılımsal olduğunu düşünmüyordum. ama bios sürümünü güncellemeyi deniyim.
  • quote:

win7 kullanıyorum ama nasıl çözdüğünüzü dinlemek isterim. 2.5 yıllık bilgisayar ve ilk defa bu sabah böyle bir sorunla karşılaştım. o yüzden yazılımsal olduğunu düşünmüyordum. ama bios sürümünü güncellemeyi deniyim.

ben biosu güncelleyerek çözmüştüm...ama sen güncelle olmazsa ramleri ve ekran kartı yerinden çıkmak üzere olabilir..kontrol et
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtiaxi

quote:

win7 kullanıyorum ama nasıl çözdüğünüzü dinlemek isterim. 2.5 yıllık bilgisayar ve ilk defa bu sabah böyle bir sorunla karşılaştım. o yüzden yazılımsal olduğunu düşünmüyordum. ama bios sürümünü güncellemeyi deniyim.

ben biosu güncelleyerek çözmüştüm...ama sen güncelle olmazsa ramleri ve ekran kartı yerinden çıkmak üzere olabilir..kontrol et

Bir deniyim. cevap için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İps ekran parlaklık sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.