Şimdi Ara

Laptop ekranı görüntüsü 8 e ayrıldı yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Laptop un görüntüsü 8 e ayrıldı bilgisayar açılırken 8 ayrı ekranda gösteriyor ortada kalın bir çizgi sağ ve sol da 3 görüntü var 2 görüntüde yarım 8 tane görüntü var ve bozuk gösteriyor net gösterse ayarlardandır diyeceğim ama bu kendiliğinden oldu herhngi bir ayar değiştirmedik. sorun bence ekran kartı arızası ama sizede sorayım dedim. LCD de sorun olurmu diye düşünüyorum birazdan başka bir ekrana bağlayacağım.

sizce nedir sorun?

• monitörün bozulmuş olabilir bir anlayana göster eğer monitör arıza yapmışsa tuzlu bir fiyat çıkar tamiri yani değişimi için
  • Monitörde sorun olacağını sanmıyorum pcden kaynaklanabilir
  • donanımsal bir sorun olduğu belli bir elektronikçiye götürsen iyi olur garantisi varsa servise tabi
  • zaten elektronikcide çalışıyorum Garanti bozulur diye el atmadık . demin görüntü düzeldi sonra tekrar aynı sorun oldu ısınınca yapıyor galiba. LCD ekranla alakası yok 106 plasmaya bagladım ondada aynı görüntü.
  • Laptopun ekran kartında sorun var hocam. Eğer garanti devam ediyorsa garantiye gönder eğer devam etmiyorsa harici ekran kartı varsa değiştirerek sorununu giderebilrsin. Eğer yok ise anakart değişimi gerekecek. Ya da profesyonel işletmeler tarafından ekran kartı chipi değiştirilmesi gerekebilir.
  • benimde düşüncem bu ekran kartı iledir diye. 8600 ekran kartı var laptopda onboard değil. garantisi hala sürüyor Laptopa Win7 kurdum bu yuzden 45 lira alırlarmış format için. vista ya destek veriolarmışşş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim laptopta 6 ya bölündü ekran ama arada sırada düzgün arada sırada bozuk geliyor,garantiye vericem bakalım.bence sende öyle yap garanti varsa ver garantiye
  • Ürünün ne marka hocam? Yapılacak işlem belli cihaz işletim sistemi açılmadan bu sorunu yaratıyor. Yani işletim sistemi ile ilgili bir sorun yok ortada. İşletim sistemininde yarattığı bir sorun değil. Eğer bu kadar çok vistayı sorun ediyorlarsa alırsın bir oem vista dvdsi kurarsın. Tanımayan sürücülerini kurar verirsin. Geldiğinde de istediğinle devam edersin. Garanti kapsamında yapılan işlemlerden servis fazla para alamadığı için böyle şeyler ile para kazanıyor kendince işte.
  • üstünde gelen orjinal sistemini kur garantiye yolla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.