Şimdi Ara

Laptop DVD rom'u görmüyor:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir türlü laptopdaki dvd sürücüyü çalıştıramadım ve şimdi kurtarma dvdsi ile baştan bilg.i kurmam gerekiyor laptopu ağa tanıttım masaüstü bilg.den dvd romu gördüm fakat network den boot etmek istediğimde bir türlü olmuyor bu konuda yapılavliecek birşey varmı acil:((

• yok mu fikri olan arkadaşlar?
  • Şimdi ağ üzerinden mi boot etmek istiyorsun tam olarak ne yapmak istediğini anlayamadım. Elindeki ekipmanları sayarmısın tek tek
  • Aynen baboli anlasam bi şeyler yazıcamm ama?
  • arkadaşlar ağ üzerinden boot etme imkanı da var usb üzerinden de..

hatta dvd romu kullanmadan olabilecek başka bi yol varsa o da olur:(mesela dvdleri bilg.e usb disk ile taşıma yoluda var ama denedim hiç biri olmadı:(((

ağdan boot etmek için farklı bi ağ yapısı lazımmış:(

hdd yi ikiye bölüp diğer sürücüden boot edilebilirse HP laptoplarda olduğu gibi onuda yapmayı denyebilirim ama:(
  • Usb sürücüne linux yükleyerek boot edebilirsin. bu fikir aklına yatarsa her türlü yardımcı olurum.
    Bu arada cd sürücü çalışmıyosa o pc ye işlem yapman zor usb cd rom temin edebilsen olur aslında

yada cd sürücünü yü değiştirebilirsin

garantisi varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXx_xXx -- 29 Ağustos 2007; 1:25:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXx_xXx

Usb sürücüne linux yükleyerek boot edebilirsin. bu fikir aklına yatarsa her türlü yardımcı olurum.
    Bu arada cd sürücü çalışmıyosa o pc ye işlem yapman zor usb cd rom temin edebilsen olur aslında

yada cd sürücünü yü değiştirebilirsin

garantisi varmı?

pardus yükleme imkanı var garanti süresi doldu:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pardus u yükleyebileceğini sanmıyorum. Tabiki yüklersin ama boot olmaz/çalışmaz.
    ben slax yada mariva nın usb için geliştirilen versiyonlarını tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXx_xXx

Pardus u yükleyebileceğini sanmıyorum. Tabiki yüklersin ama boot olmaz/çalışmaz.
    ben slax yada mariva nın usb için geliştirilen versiyonlarını tavsiye ederim.

denemeye değer fakat asıl sorun bizim kendi medyalarından bilgisayarı yeniden kurmamızda.. arkadaşlar yok mu daha evel benzer bişeyler yapan??
  • yok mu fikri olan:(((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.