Şimdi Ara

laptop çantalarının çok pahalı olması??!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş laptop çantası lazım üniversite için. fakat 17.3 çantaların fiyatları 150-200 tlden başlıyor benim bütçem 50 civarı bu kadar pahalı olmasının sebebini ben anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztealth -- 31 Temmuz 2017; 14:44:22 >

• Poşetten farkı yok poşetle kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binlerce liralık makineyi korumak için çok mu 200 lira?

Edit: Thule markasını tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 31 Temmuz 2017; 14:47:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu işi anlamıyorum zaten adamlar o kadar ARGE yapıyorlar o kadar komponenti üretiyorlar geliştiriyorlar birleştiriyorlar 2000-3000 liralık bilgisayar üretiyorlar. Yanındaki klavyedir faredit hoparlördür çantasıdır bezidir cartıdır curtudur bunları üreten herifler daha fazla kar ediyorlar herhalde saçma sapan fiyatlara satıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptop çantalarının çok pahalı olması??!

Bkz. Enflasyon.
  • Markalardan uzak duracaksın hb gibi sitelerde gayet ucuz ve kullanışlı çantalar olduğunu görmüştüm.
  • Valla maliyeti en fazla 10-15 lira olan çantaları 150 200 liraya satıyorlar. 50 liradan fazla verme hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok güzel bir laptop
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vallla hacım, nabüyün biliyon mu? alıyon bi bim poşeti her işini görür, oldukça işlevli. laptobunu koyarsın boşete. sonra çirkin bir karı gelir sevişek der yüzüne koyarsın boşeti öyle halledersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack-White -- 31 Temmuz 2017; 16:12:26 >
  • Normal.
    Hersey pahalı.Ucuz bır sey alacaksın yarın tekrar alacaksın ama yanı yıne para vereceksın yıne vereceksın çunku dayanmayacak korumayacak.Ergonomık olmayacak falan fılan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.