Şimdi Ara

Laptop calismiyor ve Laptop islemcisini Netbook a monte edebilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sormak istedigim bir kac soru var ilgilenen arkadaslara simdiden Tesekkürler

Tashiba marka Laptop um var dun Hp markali bir Laptop un HDD sini cikarip benimkisine taktim oncelikle calisti hersey Backup falan aldim hersey ok sonra normal bir sekilde kapadim. Bugün Laptop u calistirmak istedigimde ise hic bir tepki vermedi Power tusuna okadar basmama ragmen hic bir ise yaramadi malesef ardindan Laptop u soktüm baya bir ugrastim kisa devre yaparak calistirmaya calistim yine olmadi baska harddisk denedim yine olmadi elektrik kablosunu takinca enerji lambasi yaniyor fakat hic bir sekilde bir ise yaramiyor malesef

bende heralde makina Hakki rahmetine kavustu dedim yani anakart yandi diye dusunuyorum bilmiyorum boyle bir tecrubesi olan arkadaslar varmi acaba ?

2.soruma gelince elimbe bir adet netbook var n455 intel islemcili fakat bu islemci okadar yavaski beni deli ediyor simdi bu Laptoptan arta kalan intel core 2 duo 2ghz islemciyi acaba netbook a monte edebilirmiyim boyle bir fikri olan arkadas varsa sevinirim

Simdiden Tesekkürler

• takip.benim de vestel marka laptopum bozuldu işlemcileri netbooka transfer edebilir miyim?
  • Selamlar...Sevgiler...Saygılar...

başka hdd denedim demişsiniz, sorun eğer hdd değilse diğer bileşenler de olabilir, işlemci,ram gibi, deneme yanılma yoluyla bulabilirsiniz. anakart yandıysa zaten başka anakart bulup deneme yapmanız lazım uzun iş yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

Selamlar...Sevgiler...Saygılar...

başka hdd denedim demişsiniz, sorun eğer hdd değilse diğer bileşenler de olabilir, işlemci,ram gibi, deneme yanılma yoluyla bulabilirsiniz. anakart yandıysa zaten başka anakart bulup deneme yapmanız lazım uzun iş yani.

aynen

ram denedim hdd denedim islemci bile denedim :D ama heralde anakart gitti ama nasil yandi onu birtürlü anlamadim nedense ????? dediginiz gibi anakartlada ugrasmak hem cok pahalli hem cok ugras

onun yerine bu sekilde elimde 2 adet makina var nasil birsey yapmaliyimda degerlendirebilir diye dusunmeme lazim heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'a Harici Ekran Bağlamak..
    13 yıl önce açıldı
    Laptop Icin Powerbank Var Mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.