Şimdi Ara

laptop bluetooth hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Laptopuma iki tane bluetooth üzerinden hoparlör bağlayıp laptoptan müziği açıp ikisindende aynı anda ses çıkmasını istiyorum böyle birşey yapmam mümkün mü? mümkünse nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Selamlar,

Öncelikle bluetooth versiyonunuzu öğrenmenizde fayda var daha sonra marka model çoklu kullanıma izin veriyorsa izin verdiği ölçüde cihazı eş zamanlı olarak kullanabilirsiniz. Bu hem sizin cihazınıza hemde hoparlöre bağlı olarak değişir 2 side buna uygun olmalı örneğin jbl flip yada silindir ürünlerinden 2 adete kadar aynı anda kullanım yapabiliyorsunuz diye biliyorum. Kendi markasında olan cihaza bağlanıyor sizin tek bağlantıda gönderdiğinizi 2 tanesi tekmiş gibi çalıyor.

Kolay Gelsin..
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    laptopumun bluetooth versiyonu 4.0 diye gözüküyor ürünlerim ise birisi grundıg gsb 910 diğeri ise grundig gsb 110 modelidir. kullanabilir miyim ikisini aynı anda ?
  • okanzozer07 O kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

gsb 910 tek kullanımda yetecek bir ürün gibi duruyor bunda multi cihaz kullanımı gibi bir ibare yok bir yerdede karşılaşmadım açıkcası. Tek başına kullanım için tasarlanmış olabilir ama bazı kitlere bu cihazları bağlayıp hepsini bir çaldırabiliyorsunuz. Bluetooth link araştırmanızda fayda var cihaza izin verdiği ölçüde hoparlör bağlayıp link cihazına tek cihazdan yayın verebilirsiniz ama muhtemelen mono olacaktır yada uygun teçhizat gerekecektir stereo için.

Kolay Gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth hoparlör tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.