Şimdi Ara

laptop bios pili olmadığı zaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar . Arkadaşlar laptopta sıkıntı vardı bilgisayarciya vermistim . Bilgisayarcı daha fazla sıkıntı çıkarıp geri verdi . Ayrıca bios pilimi cikartip geri takmamis.su an touchpad ve diger dokunmatik komutlari kullanamıyorum . Bunun bios piliyle bir alakasi var mi ? Teşekkürler ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bios pili yoksa bilgisayar tarih ve saati sürekli unutur o tür sorunlara problem çıkardığını daha önce duymadım.
    Touchpad ve bahsettiğiniz dokunmatik tuşların bağlantılarını takmayı unutmuş olabilir verdiğiniz yerin kalitesi son derece önemli teknik servis konusunda bios pilini çıkardığını size mi söyledi yoksa siz mi fark ettiniz bir şekilde ?
  • Bilgisayarın fani bozuktu . Gürültü yapiyordu . Önce kendim acıp temizledim sonra kapatırken bi kabloyu gozden kaçırmışım . Bilgisayar power almiyordu . Hic tık yoktu . Verdim teknik servise fani degisecek ama öncesinde açılmıyor ciddi bi sorunu yok dedim . Pazar günü verdim dun akşam aradılar . Anakartın degisecek dediler .ciddi bir fiyat cektiler . Bilgisayari aldim geldim eve . Ram ve hdd nin üstünde olan kapağı kaldirinca bios pilini de cikarttigini farkettim ve cihazın üstünde ki vidalarda yok . Ve nasıl kötü davrandıysalar fanın hava aldığı deliklerde 3 - 4 parça kırık var.

Touchpad ayarlarını biostan yapiyoruz bi de . Bununla bir ilgisi olabileceğini düşündüm .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.