Şimdi Ara

Laptop Bilgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Teknolojiye Çok düşkün oldugum halde hala bu pc olaylarından başı ağrıyan arkadaşlar grubundanım Bende yani demem o ki teknoloji ne kadar şans işide olsa bi yerde söz bizde bitiyor fiyat olarak donanım olarak iyi bi grafik yakalayıp en iyi malzemeyi almak öenmli... Bi kaç günden beri Forumlarda dolanıyorum nitekim nereye yazarsanız yazın en iyi laptop markası çogunluk toshiba ve asus der asusun teknik servisinden çok şikayet oldugu için bende toshiba baktım şuanda kullandıgım pc de toshiba zaten 3 yıl önce ikinci el 600 e almıstım hakkı var emektar çok kahrımı çekti 1 hafta kapanmadıgı oldu ( Sogutucu varken ) Gelelim konumuza benım sormak istediğim daha doğrusu tavsiyenizi almak istediğim bi konu var 2000 liranın üstüne cıkmıcak pc arıyorum oyun olarakda harıcı ekran kartı istiyorum işlemciside iyi olsa bana yeter dedim ve şu linkteki ürünü sipariş etttim

http://www.pcdepo.com/toshiba-l855-14m-notebook-urun8892.html Toshiba L855-14M markası

Ürün hakkında iyi kötü yorumlarınızı beklıyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim Konuyu umarım doğru yeri açmısımdır..[/mentioned].

• quote:

Orijinalden alıntı: FeNerLee74

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Teknolojiye Çok düşkün oldugum halde hala bu pc olaylarından başı ağrıyan arkadaşlar grubundanım Bende yani demem o ki teknoloji ne kadar şans işide olsa bi yerde söz bizde bitiyor fiyat olarak donanım olarak iyi bi grafik yakalayıp en iyi malzemeyi almak öenmli... Bi kaç günden beri Forumlarda dolanıyorum nitekim nereye yazarsanız yazın en iyi laptop markası çogunluk toshiba ve asus der asusun teknik servisinden çok şikayet oldugu için bende toshiba baktım şuanda kullandıgım pc de toshiba zaten 3 yıl önce ikinci el 600 e almıstım hakkı var emektar çok kahrımı çekti 1 hafta kapanmadıgı oldu ( Sogutucu varken ) Gelelim konumuza benım sormak istediğim daha doğrusu tavsiyenizi almak istediğim bi konu var 2000 liranın üstüne cıkmıcak pc arıyorum oyun olarakda harıcı ekran kartı istiyorum işlemciside iyi olsa bana yeter dedim ve şu linkteki ürünü sipariş etttim

http://www.pcdepo.com/toshiba-l855-14m-notebook-urun8892.html Toshiba L855-14M markası

Ürün hakkında iyi kötü yorumlarınızı beklıyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim Konuyu umarım doğru yeri açmısımdır..[/mentioned].

http://www.pcdepo.com/msi-cx61-2od-231xtr-notebook-urun10905.html

bu fiyata en iyisi budur

bundan sonra teknolojide birşey alırken gel bana sor başın ağrımaz birdaha

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Teknolojiye Çok düşkün oldugum halde hala bu pc olaylarından başı ağrıyan arkadaşlar grubundanım Bende yani demem o ki teknoloji ne kadar şans işide olsa bi yerde söz bizde bitiyor fiyat olarak donanım olarak iyi bi grafik yakalayıp en iyi malzemeyi almak öenmli... Bi kaç günden beri Forumlarda dolanıyorum nitekim nereye yazarsanız yazın en iyi laptop markası çogunluk toshiba ve asus der asusun teknik servisinden çok şikayet oldugu için bende toshiba baktım şuanda kullandıgım pc de toshiba zaten 3 yıl önce ikinci el 600 e almıstım hakkı var emektar çok kahrımı çekti 1 hafta kapanmadıgı oldu ( Sogutucu varken ) Gelelim konumuza benım sormak istediğim daha doğrusu tavsiyenizi almak istediğim bi konu var 2000 liranın üstüne cıkmıcak pc arıyorum oyun olarakda harıcı ekran kartı istiyorum işlemciside iyi olsa bana yeter dedim ve şu linkteki ürünü sipariş etttim

http://www.pcdepo.com/msi-cx61-2od-231xtr-notebook-urun10905.html

bu fiyata en iyisi budur

bundan sonra teknolojide birşey alırken gel bana sor başın ağrımaz birdaha

ekran kartı 128 bit değil 64 bit yazıyor ikisi arasındaki fark nedir hocam

• quote:

ekran kartı 128 bit değil 64 bit yazıyor ikisi arasındaki fark nedir hocam

128 olması lazım ara sor
  • ürün altındakı yorumlarda bırı yazmıs teknık ekıpte 64 bittir yazmıs
  • Bu resimde her ikiside yazıyor
     Laptop Bilgisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iki çeşit 740m var biri 64 bit diğeri 128 bit.

bu notebookda gk208 tabanlı gpu kullanılmış yani 64bit olan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Angelo kullanıcısına yanıt
    Peki hocam Bu pc alsam Çok bi fark yaratırmı çok mu belli olur oyun performansı
  • FeNerLee74 F kullanıcısına yanıt
    Net bir veri yok ama arada bir miktar performans farkı olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.