Şimdi Ara

Laptop bazen sorunsuz açılıyor bazense ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Toshiba Qosmio x300 14 y modelli laptopum var. Son zamanlarda şöyle bir sorun yaşıyorum. Bilgisayarı açma tuşuna basınca bilgisayarın açıldığını gösteren led ışıklar yanıyor fan sesi geliyor ama hiçbir görüntü gelmiyor ekrana.Bu durum bazen 7-8 kere kapat aç yöntemiyle çözülüyor.Yani baktım görüntü gelmedi kapatıyorum bilgisayarı tekrar açıyorum. görüntü gelene kadar bu böyle. bilgisayar açıldığında herhangi bir sorun olmadı hiç. bazen ilk seferde açılıyor bazen 3 bazen 5-6.kezde anca açılıyor. bi bilgisayarcıya sordum.70-120 tl masrafı var dedi. sorun nedir sizce?benim halledebileceğim bir şey olabilir mi?illa tamire mi gidecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Azil48

Arkadaşlar merhaba. Toshiba Qosmio x300 14 y modelli laptopum var. Son zamanlarda şöyle bir sorun yaşıyorum. Bilgisayarı açma tuşuna basınca bilgisayarın açıldığını gösteren led ışıklar yanıyor fan sesi geliyor ama hiçbir görüntü gelmiyor ekrana.Bu durum bazen 7-8 kere kapat aç yöntemiyle çözülüyor.Yani baktım görüntü gelmedi kapatıyorum bilgisayarı tekrar açıyorum. görüntü gelene kadar bu böyle. bilgisayar açıldığında herhangi bir sorun olmadı hiç. bazen ilk seferde açılıyor bazen 3 bazen 5-6.kezde anca açılıyor. bi bilgisayarcıya sordum.70-120 tl masrafı var dedi. sorun nedir sizce?benim halledebileceğim bir şey olabilir mi?illa tamire mi gidecek?

Anakartta sorun var dostum yani servise gönderin boşuna uğraşmayın kartta kırıklık yada düğmesine yakın bir yerde sıkıntı olabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

Orijinalden alıntı: Azil48

Arkadaşlar merhaba. Toshiba Qosmio x300 14 y modelli laptopum var. Son zamanlarda şöyle bir sorun yaşıyorum. Bilgisayarı açma tuşuna basınca bilgisayarın açıldığını gösteren led ışıklar yanıyor fan sesi geliyor ama hiçbir görüntü gelmiyor ekrana.Bu durum bazen 7-8 kere kapat aç yöntemiyle çözülüyor.Yani baktım görüntü gelmedi kapatıyorum bilgisayarı tekrar açıyorum. görüntü gelene kadar bu böyle. bilgisayar açıldığında herhangi bir sorun olmadı hiç. bazen ilk seferde açılıyor bazen 3 bazen 5-6.kezde anca açılıyor. bi bilgisayarcıya sordum.70-120 tl masrafı var dedi. sorun nedir sizce?benim halledebileceğim bir şey olabilir mi?illa tamire mi gidecek?

Anakartta sorun var dostum yani servise gönderin boşuna uğraşmayın kartta kırıklık yada düğmesine yakın bir yerde sıkıntı olabilir..

bu gidişle servis yolu gözüküyor eyvallah.düğme ile alalı olduğunu zannetmiyorum çünkü düğme çalışıyor bilgisayarı çalıştırıyor fan sesi geliyor led ışıkları yanıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekranım devamlı olarak donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.