Bildirim
Laptop Anakart Vida Problemi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ucu düzgün bir pense ile sıkıştırıp döndürmeye çalış.kargaburunda olur .olmuyosa en ince uç matkap ucu ile çevirmeye çalış
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kargaburun pense ile denedim yine çıkmadı. vidanın yıldız gibi olması gereken üst kısmı tamamen yuvarlak bir vaziyette. _____________________________ -
vidanın üzerini yapıstırıcı dök duz bır cubuk gıbı bırseye yapıstır açma yonunde cevırerek cıkart. belkı ıse yarar ben yalaa olmus bı vıdada yapmıştım. kolya gelsın _____________________________ -
onu da denedim ama yapıştırıcı sıyrılıyor çevirdikçe. acaba lehim mi yapsam diye düşünüyorum. _____________________________ -
Vida mantar başlı ise kesip düz kale getirin. Eğer değilse çıkarmak çok zor olacaktır. Belki ince matkap ucu ile delip içine alyan sokarak çevirmek işe yarar. İşiniz çok zor. Çözerseniz nasıl yaptığınız konusunda haberdar edin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Macbook Air M1//Poco F5//Jabra Elite 3//Axen Kapadokya 32"//Asus Zenpower //Logitech Z323
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- format atarken disk görünmüyor
- api istek parametresi nedir
- anakart neden yanar
- modem çalışmıyor
- windows lisansınızın süresi yakında dolacak
- klavye kısayolları
- telefon wifiye bağlanmıyor
- iso dosyası
- yalın internet nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X