Şimdi Ara

LAPTOP alıcam yardım edin lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2-2.5 bin tl bütcem var.Oyun oynayabilceğim bir bilgisayar almak istiyorum ama bilgisayar
    hakkında bilgisizim markalar hakkındada bilgim yok.Bir kaç bilgisayara baktım alan kişiler memnun değilmiş cok ısınma problemi yaşamışlar samsung NP550P5C S02 filan baktım cok ısınıyormuş.Forumdada tek tek bilgisayarlar hakkında yorum varda ısınma hangisi daha iyi anlayamıyorum.Bana Alabilceğim en az ısınma problemli fazla performanslı olan bilgisayarı önerirseniz sevinirim.

• salla35 S kullanıcısına yanıt
    kardeş senn seçimin ama oyun oynuyacagım diyosun oyun için notebook olmaz...sen nekar para verirsen ver bi masaüstünden aldıgın performansı alamassın rahat kullanmassın bazı zamanlar ısınmalar olur 2500 tl ye çok çılgın bi oyn makinesi toplana bilir...ssd li hdd ile desteklenmiş bi oyun bilgisayarı.. illa notebook dersen eğer sorn olmassa kendi firmamndan öneride buluna bilirim yok benim firmalarım var dersen link at ordan söylüyelim
  • Arkadaşlar bende laptop arıyorum 1400tl bütçe var i7 işlemcili birşey istiyorum tavsiye edebilecek olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniztamci

http://www.notebookadresi.com/asus_n550vj-cn211d_notebook

http://www.notebookadresi.com/msi_ge60_i5-3230m_8gb_128gb_ssd_-_750gb_156_2gb_gtx660m_freedos_notebook

bana kalırsa ilk tercihin asus olsun işlemci ekran kartı performansı bakımından

teşekkür ederim öneri için yalnız ben o laptopları o fiyattan bulamam en az 500 lira farkediyor biraz araştırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Akpınar42

kardeş senn seçimin ama oyun oynuyacagım diyosun oyun için notebook olmaz...sen nekar para verirsen ver bi masaüstünden aldıgın performansı alamassın rahat kullanmassın bazı zamanlar ısınmalar olur 2500 tl ye çok çılgın bi oyn makinesi toplana bilir...ssd li hdd ile desteklenmiş bi oyun bilgisayarı.. illa notebook dersen eğer sorn olmassa kendi firmamndan öneride buluna bilirim yok benim firmalarım var dersen link at ordan söylüyelim

ya benim istediğim laptopla problemim olmaması oyun bilgisayarı demem yanlış olmuş. notebook alıcam yani memnun kalabilceğim bir ürün arıyorum
  • salla35 S kullanıcısına yanıt
    tm şimdi oldu işte.. kendi firmamndan bi öneride bulunsam sıkıntı olurmu sana ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6230&urn=444969&lang=tr-TR butceni biraz gececek ama guzel bilgisayar... kasa kalitesi guzel ama bi asus dell gibi değl acıkcası ama özellikler bakımından cok guzel tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akpınar42

tm şimdi oldu işte.. kendi firmamndan bi öneride bulunsam sıkıntı olurmu sana ?

lütfen önerirsen sevinirim:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.